10 d’abr. 2014

Famílies



 Per què?




Font del segon vídeo

17 comentaris:

Rosa Sanchis ha dit...

Ací explica el que passa al segon vídeo, per si no ho heu entés.


"Honey Maid lanza “Love” en respuesta a los grupos anti-gay.

El mes pasado, Honey Maid lanzó un anuncio increíble que celebraba la diversidad de todas las familias.
Como era previsible, el contragolpe comercial generado a partir de los grupos anti-gay como One Million Moms y la American Decency Association, no se hizo esperar.
Pero lejos de asustarse o arrepentirse los de Honey Maid prepararon una inteligente respuesta “llena de amor”.
Imprimieron los tuits, mails y mensajes en su contra, y comenzaron a enrollarlos, y con todos los rollitos formaron la palabra “Love”.
Pero lo mejor de la respuesta es revelado al final del vídeo cuando, tras haber formado la palabra “Love” con los mensajes de odio, deciden incluir los mensajes de apoyo y felicitación hacía la empresa por haber decidido ser una marca amigable con la diversidad sexual y promotora del “Amor”. Y no hay lugar para la duda: los mensajes de apoyo fueron más numerosos."

http://ovejarosa.com/honey-maid-lanza-love-en-respuesta-a-los-grupos-anti-gay/Font:

Jaume Marston ha dit...

Bon día,
Crec que ja és hora de normalitzar una família de pares homosexuals com qualsevol altra, perquè una d'aquestes famílies pot fer molt feliç al seu fill o filla encara que siguen homosexuals (no com altra gent pensa). A més a més, si han tingut una filla serà per alguna cosa, serà perquè es volen i volen estar junts per sempre i formar una família com qualsevol altra i pensen que poden cuidar de la seua filla molt bé, a més de fer-la feliç.

Per part del segon video, pense que hi ha gent de totes les opinions, alguns pensen que una parella d'homosexuals no poden tindre un fill perquè el van a traumatitzar o alguna altra burrada per l'estil i hi ha gent que pensa que una parella d'homosexuals poden cuidar d'un fill com qualsevol altra parella o matrimoni. A més, pense que una persona que no li agrade el video, pot donar la seva opinió però no faltar el respecte diguent que el video és “fastigós” = “disgusted”.
Aquesta ha sigut la meva opinió,
Una cordial salutació.

Laura Goldman ha dit...

Bon dia,

Aquests videos m'han agradat molt, m'agraden aquestes campanyes a favor de la diversitat perquè m'agrada la diversitat. Em pareix molt bé que hi haja gent que es dedique a aquestes campanye i que les promocione. El primer vídeo, la veritat, no l'he entés molt però quan al final ha aparegut l'altre pare crec que si que l'he comprés.

Després de vore el segon vídeo tampoc estava molt convençuda del que volia dir, però finalment he llegit el comentari de la profe i si que l'he entés. Em pareix genial el que han decidit fer amb els comentaris negatius. Damunt, després d'aquesta acitivitat de les dues artistes ha hagut gent que ha comentat coses molt postitives, i al final del vídeo es pot vore com els comentaris negatius es queden en res fent la paraula amor, i en canvi, el missatges positius la envolten i ocupen molt més d'espai. Açò em pareix bona senyal, ja que hi ha més gent que està anima aquestes campanyes a favor de la diversitat.

Crec que tot el món hauria de recolzar aquests videos amb missatges positius i no haurien d'haver-ne negatius. Però si no hi hagués gent a la que no li agradés la diversitat on quedaria aquesta? No sé, si m'haveu entés en aquesta ultima pregunta, però em volia referir a que si tot el món pensara que la diversitat és bona no hi hauria diversitat d'idees sobre aquest tema. Crec que no m'he explicat molt bé, però no sé com fer-ho ara mateix.

D'una altra banda, la gent que envia comentaris negatius en contra de la diversitat hauria respectar-la i mantindre els seus missatges per a ells mateixos. Perquè la seua opinió és tan respectable com la dels demés, però no cal ofendre. I ací acabe el comentari, bones pasqües :)

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Laura,

la teua acceptació de la diversitat és tan gran que fins i tot creus positiu que hi haja gent que estiga en contra de la diversitat perquè això també és diversitat. Bé, jo crec que les crítiques positives sempre aporten matisos, però molt em tem que les que expressen la majoria de gent que s'oposa a la diversitat són molt ofensives. Acabe de llegir al face les declaracions d'un bisbe andalús que compara el matrimoni homosexual amb el d'un home i un gos. Clar, és la seua opinió però...

Jo crec que les declaracions contràries a la diversitat no són una mostra de diversitat, sinó d'absoluta falta de respecte. Aquestos comentaris el que fan és que la gent que voldria ser ella mateixa (amb les seues diferències) no s'atrevisca per por a la crítica; també provoquen que les persones diverses se senten malament i promouen i inciten a l'odi cap als diferents. Crec que són molt perniciosos i que, si no existiren, seria molt millor per al món. Sense condicionaments ni crítiques, les persones seríem molt més diverses i molt més felices.

Jordi Kent ha dit...

Hola a tots i a totes.

La meua opinió sobre aquest vídeo es que dona lo mateix que tingues pare i mare que pare i pare o mare i mare, però lo important es el afecte que tínguen amb tu i la educació que et donen des del mateix dia en que naixes.

Que es prefereix uns pares heterosexuals com marca la societat que et donen tots els capritxos i no et falte de res material però ells mai estan amb tu per diverses raons, be per temes laborals o be per temes socials. O uns pares homosexuals que et donen els capritxos justos i que a més a més estiguen amb tu tot el temps necessari i que et donen tot el afecte del mon, que realment es necessari per a fer-se una persona adulta.

També hi ha que dir que en aquesta societat les parelles homosexuals en cara estan mal vistes i per això la gent prefereix una parella heterosexual abans que una parella homosexual per a educar als fills que son els futur per a la societat.

Adéu.

Laura Becker ha dit...

Bona vesprada,

Pense que aquest vídeo és molt interessant, ja que és un exemple de diversitat, en aquest cas és una família formada per dos pares i la seua filla.

En el vídeo és veu primer que la xiqueta està amb el seu pare en el avió passant-se’l molt be, després arriben a casa, és Nadal ja que hi ha regals en el arbre, s’acosta l’altre pare i estan tots somrient, eixa imatge mostra la felicitat que senten quant estan tots junts.

Hi ha gent que pensa que com no és una família formada per un matrimoni heterosexual, no són feliços i això deuria de canviar, perquè dona igual que siga un matrimoni heterosexual o homosexual, el que és important és que entre ells estiguen contents i es vullguen tal i com som i dona igual el que pensen els altres.

En conclusió demane a la societat que hi haja més diversitat i que no estiguen tan mal vistes aquestes families que estan formades per matrimonis homosexuals.

Un comiat.

Mireia Bebel ha dit...


Hola,
El vídeo que hi vaig ha comentar tracta sobre els que són els autèntics pares. Durant tot el vídeo ix un xic amb una xiqueta (que ens intenten mostrar una relació de pare i filla) viatjant, jugant, disfrutant... I al final del vídeo és com que la cambra la recolzen i apareix la persona que la dirigia i era un altre xic, i es van posar els tres comos si fóra el dia de Nadal i es fan la foto en família.

I en el segon vídeo mostra com la gent possa comentaris per les xarxes socials, en aquest cas Twitter, i dos xiques de la marca "Honey Maid" els imprimix i els usen per a formar la paraula "love". Aquesta acció mostra com la gent es fica en la vida d'altres persones sense ser mencionades, però també com la gent respon a aquestos actes (ja un poc antics per a estar en el segle XX) i els fa front sempre amb un bon acte.

I jo pense que amb aquest vídeo ens intenten mostrar que la família és qui et vol de veritat, qui et cuida, et recolza en els teus moments difícils, disfruta amb tu en els teus moments importants i et fa una persona amb principis i valors perquè sàpies viure la teua vida amb els teus propis ideals perquè no pugues ser maanipulada ni enganyada. Què importara si tens dos pares, dos mares, un pare, una pare, et cuiden els teus iaios o un veí? El que importa és que estigues amb qui estigues et sàpia tractar com et mereixes i no et faça mal mai.

Dani Kent ha dit...


Hola,

En aquesta entrada ixen dos videos, que són dos anuncis d’una marca anomenada Honey Maid. En el primer video és veu a una xiqueta que té dos pares, també ixen moltes parelles diferents. A mi m’ha parescut molt bé aquest video i pensé que el que volen es que és normalitzen les famíies de pares homosexuals, perqué aquestes famílies poden ser molt feliços amb fills o filles com qualsevol altra parella i que els deurien deixar de criticar-los perqué si volen viure junts i són feliços poden fer el que vullguen amb la seua vida.

En el segon video, jo crec que cada persona té una opinió diferent, com els que pensen que les parelles homosexuals poden tindre fills o no . Al segon video és veuen comentaris homófobs, com algún comentari en el que diuen que és asquerós al Twitter i al Facebook, en contra de l’anunci que havia fet Honey Maid. En l’anunci és veu com dues xiques agafen els comentaris negatius els varen imprimir, els varen enrotllar i els varen pegar al sol formnat la paraula “love”. Jo crec que en aquest video és vol criticar les critiques homófobes que havien rebut dient que cada persona vol amar al o que vullga siga home o dona. Aquesta és la meua opinió.

Yoli Beker ha dit...

Bona vesprada.

Volia dir que els dos anuncis son preciosos, però sobre tot me ha impresionat el de "Love", el que fan amb els comentaris negatius i positius, es molt bonico, la societat de avui en dia encara no creu que siguen "adecuts" o "normals" les parelles homosexuals, les parelles de homosexuals son iguals de normals que les parelles heterosexual i el amor es igual, creem que la nostra societat es avançada, en canvi, encara hi ha gent que mira mal si veuen a un xic i un altre xic o una xica i un altra xica agafats de la mà encara que siga un amor normal i corrent.

No em pareix bé wue encara es discrimine a una persona per ser homosexual, es una cosa natural que no es pot escollir igual que els heterosexuals, no el.legisen ser heterosexuals, per la orientació d'algú eixa persona deixa de ser persona? Per supost que no, es igual de persona i sentix totalment el mateix cuan s'enamora que un heterosexual.

Una abraçada(R)

aida kent ha dit...

Bon dia
He de dir que aquest vídeo me ha agradat molt ja que el missatge que hi aporta, el de una família molt feliç i no per que siguin dos homes haurien de ser infeliços a mes el segon vídeo ma agradat molt mes per el acte que fan en defensa del homosexuals .
I els missatges que ens fan vore son molt bonics ja que tot el que fan per ha donar a entendre que la mentalitat tan retrograda que hi tenen no deuria de existir ja que estem en el segle XXI .
I la paraula “love”que escriuen en amb tots els missatge negatius em pareix una obra de art feta de comentaris roïns que es converteixen en una paraula preciosa.
A mes desprès de tot això agafen tots el comentaris positius i els posen al voltat des negatius donant a vore que hi son molt mes que els negatius i son uns comentaris que ajuden a que se’n ha donen de que aquest comentaris positius son els correctes.
Aquesta es la meua opinió, un comiat.

Ali Goldmand ha dit...

Hola.

Aquestos vídeos m'han agradat bastant sobretot el primer i porque jo pensava que era una dona la que lo estava gravant però m'ha sorprès de què era un home i m'he adonat compte de què es parla molt de l'homosexualitat però encara ens estranya quan veiem parelles homosexuals.

Al segon vídeo la resposta de l'empresa als tweets criticant-los es molt intel·ligent, i a demes la minoria que els havia criticat s'ha adonat compte de què hi ha un munto de persones que pensen el contrari i que donen suport aquest tipus d'iniciatives i que fan que els que volen que hi haga famílies "tradicionals" pensen.

Els dos anuncis m'han agradat i segurament hauran fet pensar a un fum de gent sobre aquestos temes que afecten a moltes parelles i famílies. Esperem que es normalitze veure famílies amb dos pares o dos mares, i la gent que esta en contra de què aquestes parelles tinguen fills els deixen en pau que puguen tindre una vida normal sense por als comentaris o que els miren amb estranyesa.

Adéu.

Ali Goldmand ha dit...

Hola.

Aquestos vídeos m'han agradat bastant sobretot el primer i porque jo pensava que era una dona la que lo estava gravant però m'ha sorprès de què era un home i m'he adonat compte de què es parla molt de l'homosexualitat però encara ens estranya quan veiem parelles homosexuals.

Al segon vídeo la resposta de l'empresa als tweets criticant-los es molt intel·ligent, i a demes la minoria que els havia criticat s'ha adonat compte de què hi ha un munto de persones que pensen el contrari i que donen suport aquest tipus d'iniciatives i que fan que els que volen que hi haga famílies "tradicionals" pensen.

Els dos anuncis m'han agradat i segurament hauran fet pensar a un fum de gent sobre aquestos temes que afecten a moltes parelles i famílies. Esperem que es normalitze veure famílies amb dos pares o dos mares, i la gent que esta en contra de què aquestes parelles tinguen fills els deixen en pau que puguen tindre una vida normal sense por als comentaris o que els miren amb estranyesa.

Adéu.R3

Lluna Butler ha dit...

Bon dia!

Aquesta entrada m'ha paregut molt bonica,pense que açó és algo normal i que tindría que haver-ho segut sempre.
Una relació homosexual és algo normal, al igual que la heterosexual pero aixó a l'hora de crear una família també tindria que vores amb bons ulls i de bona manera. Dic açó perquè a dia de hui, al segle vintiú, encara hi ha gent en contra d'açó. Pense que aquestes persones no tenen sentiments, que no saben el que és el amor i que per aquesta raó no saben el que és voldre a una persona, siga del sexe que siga. Espere que algún dia la gent obriga els ulls i es deixe de tonteríes.

Ara parlant sobre el tema de l'entrada. Em pareix molt bé que normalitzen aquestes, ja era hora. S'ha acostumbrat massa a als xiquets de la teoría del que és una família, pare i mare, però no és correcte, no te perquè ser-ho així, i ara que per fi s'ha normalitzat, en uns anys espere que tant els xiquets com la gent en general pense d'aquesta manera.

Un comiat. (R)

Maria Stone ha dit...

Bon dia.

Per a començar vull dir que aquesta a sigut una de les entrades que mes m’ha agradat de to tel blog. Em pareix que transmet perfectament quin era l’objectiu principal de creació de Karicies, que en la meua opinió, era fer tolerants i oberts a les noves generacions, i ajudar-nos a comprendre millor la nostra societat.

L’entrada consta de dos vídeos publicitaris llançats al mercat per la companya “Honey Maid ”. En el primer vídeo es mostra a un pare i la seua filla, des de que la xiqueta es un bebè, fins que creix, i arriba aproximadament a l’edat de cinc o sis anys. La impressió que el vídeo dona en un principi, es que l’home es pare solter, donat que en ningun moment apareix una mare. El que no tot el mon esperava, es que al final del vídeo, qui es suposa que subjecta la càmera, la deixa en una taula i s’apropa a la xiqueta i el pare. La part sorprenent i que mes m’agrada, es que qui subjectava la càmera, resultà ser l’altre pare de la xiqueta, es a dir, que son una parella homosexual, amb una filla en comú.

Port haver-hi gent a qui açò no els agrada, però a mi em pareix un vídeo encantador, i que qualsevol persona deuria pensar el mateix quan el vera, que quina valentia la de l’empresa per llançar l’anunci, i que es un missatge de reflexió per a tot el mon que Encarta viu en el segle vint.

Encarta mes m’ha agradat el segon vídeo, en el que es dona a entendre, que molta gent ha estat enviant missatges homòfons a l’empresa, aprofitant l’anonimat que proporcionen les xarxes socials. La forma en que “Honey Maid” enfronta aquesta situació, em pareix que es una boníssima idea, perquè al igual que ho fa el vídeo principal, dona molt de que pensar.

Si be, el que fan es enrotllar els missatges negatius, i en tots ells formar la paraula LOVE. Però no terminen així, per a finalitzar, aprofiten tots els missatges positius, en que la gent anima a l’empresa, perquè, al igual que jo, pensen que estan fent el correcte, per rodejar la paraula LOVE , i es dona a entendre que hi ha moltíssims mes missatges positius que negatius.

Crec que es una bona forma de conscienciar a la gent de que la situació es com es, que hi ha que ser tolerant en els demes, i que es una sobirana estúpides tractar de evitar aquestes situacions.

Com a conclusió, pense que aquesta es una de les millors, si no la millor, entrades del blog, i m’ha agradat moltísim.

David Smith ha dit...

Bon dia,
Vull comentar aquesta entrada perquè, l’altre dia passejant al carrer vaig vore una parella de dos xiques, i tota la gent les mirava d’una manera molt rara. Jo vaig pensar que era una cosa normal, al primer vídeo no ix ningú dient que es una cosa antinatural.

Després, el segon vídeo m’agradat més perquè es veu que amb les noticies males fan la paraula LOVE, i envoltant a aquesta paraula totes las noticies bones demostrant que hi ha més.

Ací vos dixe la meua opinió, gracies per llegir-la, un comiat.

(Recuperació de juliol 92 paraules)

David Smith ha dit...

Bon dia,
Vull comentar esta entrada perquè, l'altre dia passejant al carrer vaig vore una parella de dos xiques, i tota la gent els mirava d'una manera molt rara. Jo vaig pensar que era una cosa normal. Però, segons em compten els meus pares, açò és així per desgràcia, des de fa molts anys, des de la seua època, quan molts dels seus amics tampoc respectaven les parelles que no eren heterosexual. I jo crec que hem avançat, però no massa. Ja, què com es diu en el primer vídeo, en moltes parts d'Europa encara no es reconeix les parelles homosexuals com a famílies, encara que poden ser els mateixos bons pares, o mares que la resta de parelles.

Després, el segon vídeo m'agradat mes perquè és veu que amb els noticies mals fan la paraula LOVE, i envoltant a esta paraula tots les noticies roines demostrant que ha d'haver-hi un canvi en la forma de pensar, sobretot en la gent jove. Perquè estic segur que dos pares o dos mares, són capaços de voler els seus fills igual que els han volgut a ells. L'amor no és qüestió de sexe.

Ací vós deixe la meua opinió, gracies per llegir-la, un comiat.

Ernesto Goldman ha dit...

Comentari del primer vídeo

Hola, jo vaig a comentar sobre : FAMILIES

Aquest vídeo tracta d'una xiqueta que juga amb el seu pare ensenyant-li coses, corrent, muntar en bicicleta, etc...

En un avió la xiqueta està menjant i el seu pare amb els gestos diu que mire a un costat i quan se gira el pare i l'agafa un tros, i els dos es van riure molt.

En casa la xiqueta obri un regal i els dos se senten al costat de un arbre de nadal, per a fer una foto i de sopte es col·loca en la foto altre xic que és la parella del altre xic.

La meua opinió personal es que el vídeo esta molt bé explicat, per què hi ha fills que es passen millor amb dos pares o dos mares que un pare i una mare.
M'agradat molt i espere que mireu aquest vídeo i opineu sobre això.