13 d’abr. 2014

No és el wsp, és el desig de control

25 comentaris:

Eric Marston ha dit...

Bona vesprada.

M'agradaria parlar sobre el vídeo d'aquets entrada perquè crec que el 'Whatsapp' és un tema d'actualitat i pel qual es causen moltes discussions, com per exemple aquesta, les de parella.

Jo pense que poden haver errates en l'electrònica i que es veja 'Doble check' quan no ha sigut així, però pense que si la teua parella confia en tu no hauria de creure a un aparell electrònic o qualsevol cosa d'aquestes ja que pot cometre errors com nosaltres o inclús més i no per culpa d'aquest s'ha de perdre la confiança i menys amb la parella ja que es un ximple telèfon que posa les últimes hores de connexió i es pot equivocar, perquè ni les màquines són perfectes, però la confiança no s'ha de perdre per aquesta ximpleria. I l'altra cossa és el control que disposa el xic sobre la xica ja que ella li diu en tot moment que no i ell insisteix en que si no ho veu no ho creu, i si són parella hauria de creure's a la parella i no a un telèfon que al fi i al cap, no és aquest la seua nòvia.

Un comiat.

Yoli Beker ha dit...

Bona vesprada.

Voldria dir que aquesta invenció del 'WhatsApp', encara que es pot parlar en moderació, es una tonteria, perquè no més ens fa discutir sobre "ahir et vaig vore en línea i no em vares parlar" o "et vaig enviar un menssatge, et vares ficar en línea i no em respongueres" o coses de aquest estil, el 'WhatsApp' no més es una red social on tots poden controlar-te, perque poden veure si estás conectat o conectada, la teua última hora i això fa que l'altra persona puga saber si em passat d'ell o d'ella.

Antiguament,encara que per als adolescents com nosaltros puga pareixer imposible i descabellat els ostres pares van viure tota la seua vida sense aparells electrònics ni reds socials ni res del que tenim ara i van tindre una adolescencia sana, això demostra que podem viure sense aparells electrònics, que podem comunicar-nos anant a casa del teu amic, amiga, nòvia o nòvio, la gent podria viure perfectament sense móvils i aparells similars.

La juventud de avui en dia estem tot el dia amb el móvil i no jugant o fent altres coses, vas per el carrer i a lo millor veus a una xiqueta de nou anys amb un móvil i parlant per 'WhatsApp', hem tallat les ales a la nova generació que està per vindre, no sabran fer res sense un aparell electrònic ajudant-los, emb pareix, que anem de mal en pitjor.

Una abraçada.

aida kent ha dit...

Bon dia
Desprès de vore aquest vídeo me he adonat de que el whatsapp no es el que hi dona problemes si no que els problemes els te la parella sobre tot el xic que hi creu que es ella la que li ha ocultat coses per con contestar a un missatge.
A mes no sempre el whatsapp funciona ve ja que els missatge a vegades no se envien correctament o directament no hi arriben i em pareix una perduda de temps discutir per un doble tic que no hi mostra res i ella no hi te per que donar explicacions a ell, ella deuria confiar en ella i si li diu que el missatge no li ha arribat deuria creure-la ja que en teoria ni ha confiança.
També pense i que si li ha arribat i no ha contestat serà perquè en eixos moments no hi podia ho no volia contestar-li i no hi esta obligada a fer-ho ja que ell n o li mana i no hi te que desconfiar per un simple missatge perquè en una relació i ha mes coses que influeixen i no sols els missatges que es una cosa totalment secundaria que ni hi te importància ja que no es deuria tindre en conte aquestes coses sense importància.
Un comiat.

Laura Becker ha dit...

Bona vesprada,

Aquesta situació que ocorre en el vídeo és una cosa molt comú, ja que moltes parelles discuteixen per aquest tema.

Pense que el tema del “Whatsapp” és un una xorrada, perquè com diu la xica del vídeo no va a la perfecció, aleshores pots eixir en línea, i en realitat no ho estas, però açò crec que no és el problema, el problema és troba en la falta de confiança, el xic no és fia d’Ella aleshores necessita mirar el mòbil, la xica és dona conter que no confia en ella i el deixa.

Hem pareix bé que el deixe perquè Ell no s’ha fiat d’Ella en eixe moment i ha necessitat que li deixara el mòbil per a consultar-ho, aleshores ara no té dret a dir-li que soles es un whatsapp i que ho podien parlar quant abans ell li ha donat molta importància al Whatsapp.

Aquesta es la meva opinió.

Un comiat.

Anna Mozzoni ha dit...

Bona vesprada,

Bé com a han dit els meus companys anteriorment, este tema tan polèmic no es tracta i és el causant de moltes discussions en parelles per exemple, i la veritat és que si ens posem a analitzar podem veure que la tecnologia ens afecta molt i que les parelles que discuteixen per estos temes demostren una desconfiança molt gran, i això no és sa en una relació.

La veritat és que Eric té raó al dir que les màquines no són perfectes, moltes vegades s'equivoquen. Hi ha vegades que l'emissor creu que li ha arribat el missatge al receptor i aquest fins passada mitja hora no rep res, per exemple.

I el cas més comú és el de l'última connexió. Sobre aquest tema m'agradaria dir que hi ha aplicacions inclús per a ocultar-ho així que ara em plantege jo... Aquest xic es fia més de la persona o d'estes màquines? La veritat és que aquests tipus de personatges són uns controladors, obsessius i gelosos.

La base d'una bona relació és la confiança i està clar que en esta parella no hi ha. El fet de que una persona no et diga constantment on està, què fa, cap a on es dirigeix, com està o escriure missatges bonics no vol dir que deixe de voler-te ni que s'haja apagat la flama.

Arribat a este punt de la relació... Açò és molt aclaparador! La reacció d'esta xica em pareix molt correcta ja que en una relació ens hem de sentir volguts, respectats i sobretot lliures. M'agradaria que este tipus d'anuncis i campanyes es difongueren perquè crec que com a joves, açò ens vindria bé i evitaria molts conflictes.

Un comiat.

Mireia Kent ha dit...

Bon dia, aquesta entrada de “No és el wsp, és el desig de control” m’interessa molt perquè a dia de hui és ben freqüent que hi hagen malentesos i en moltes ocasions dues persones acaben enutjades pel doble check.

Des del meu punt de vista crec que no és bo estar parlant amb una persona durant tot el dia, i menys encara estar pendent de si t’ha contestat o no o simplement si t’ha llegit. També pense que cada persona necessita el seu propi temps i que si realment vols a una persona has de confiar en ella i no estar damunt d’ell o ella a tota hora.

És clar que quan t’acostumes a una cosa que t’agrada és difícil viure sense ella, i això és el que pense que li passa al xic en el vídeo. Ell es va a acostumar a que cada dia pel matí un whatsapp de la seua parella l’estiguera esperant i d’eixe mode ella desitjava que cada matí així passara. Doncs, en aquesta situació vindria bé una frase que diu: ‘a res t’acostumes per a que res et faja falta’.

En conclusió, hi ha que tindre confiança en tu mateix i en totes aquelles persones que vols i no estar tan pendent de un signe o de una contestació.

Iris rainbow ha dit...

Hola a tots!!!

Aquest tema del “Whatsapp” esta molt d’actualitat, perquè moltes de les parelles trenquen o es barallen per culpa d’aquesta xarxa social.

Bé, al vídeo podem vore una parella on no hi ha molta confiança entre ells, hi ha acos per part del xic cap a la seua parella. Respecte al “Doble check” hem sembla una estupidesa el que diu el xic perquè aquest símbol no significa que l’hatja llegit sinó que l’ha rebut, però encara que si l’haguera rebut i llegit ella pot fer el vullga, ningú te que dir-li el que te que fer i manar sobre ella.

Però pense que els aparells electrònics mai han sigut bons i fiables, perquè poden cometre molts errors i de vegades ens poden jugar males passades .La millor solució per aquestos problemes de parella seria baix la meua opinió el diàleg per aclarar els mals entesos i no acabar com la parella del vídeo.

En conclusió que no hi ha que confiar tant en les xarxes socials i confiar mes en la teua parella perquè si ella o ell te vol de veritat no et mentiria per res del mon.

Un comiat, Iris

Ali Goldman ha dit...

Bon dia.

El vídeo dona a veure la importància que té o que li donen les parelles a les xarxes socials.

Aixo pot provocar un control per part de la parella i que fan que moltes relacions acaben mal i inclús acaben amb agressions.

El xic del vídeo esta tan atent del que fa la seua novia i es fia més del whatsapp que d'ella. Ella ha fet bé i l'ha deixat però en altres parelles això acaba en violència de gènere.

És una tonteria discutir per això, que sols és una conversació i l'actuació del xic per no respondre-li es exagerada i despres diu que la seva novia li està mentint i que ja no esta enamorada d'ell com abans i segurament ell pensara que esta parlant amb altre home i que per això no li parla a ell.

La desconfiança del xic amb la seva parella fa que la xica el deixe amb molta raó.

Abans aquestes cosses no passaven perquè no existien les xarxes socialsi també perquè la gent tenia mes confiança a les relacions.

Adeu.






Lluna Butler ha dit...

Bon dia.

Aquesta entrada em fa molta gracia ja que és una tonteria discutir per això.

Ara quasi tot gira envoltant del whatsapp, hasta les relacions. Hi han parelles que pareix que només parlen per whatsapp i quan estan cara a cara ni es miren. Després també estan els que, com en el cas del video, que están sempre pendents de l'última hora, de si está en línea o que es passen el temps mirant en qui estarant parlant i després es barallen i tenen problemes.

També estan els que s'enfaden si no els fiques cors o besets o emoticons, ja veus tu un emoticon que no signifa res.

Pense que no hi ha que centrarse en aquestes coses, que una relació no va per internet.

Un comiat.

Pau Mill ha dit...

Hola bon dia,

Jo pense que aquest xic té un problema molt greu ja que pressionar a la teua novia perquè no t'ha contestat un whastapp és molt greu ja que ella si et vol contestar que conteste si no vol doncs res, t'aguantes perquè és la seua vida, no la teua. I molt mes greu és que penses que t'està enganyant ja que és molt probable que estiguera dormint però amb el whastapp obert.

El que tampoc em pareix gens bé és que ella quan se'n va, per whastapp li diu: que ell és i emoticones amb forma de merda amb ulls. Això em pareix que pot provocar que ell s'enfade i fins i tot que li pegue, la segreste o la mate. Aquestes actituds com la de la xica al final poden ser causes de la violència de gènere. A mi no em pareix perquè jo no faria aquestes coses en la meua vida ja que ho veig molt retrògrad i de ser molt mala persona.

Adéu, un comiat. Pau

P.D: no feu aquestes coses als vostres novi@s.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Pau, dius al comentari:
"El que tampoc em pareix gens bé és que ella quan se'n va, per whastapp li diu: que ell és i emoticones amb forma de merda amb ulls. Això em pareix que pot provocar que ell s'enfade i fins i tot que li pegue, la segreste o la mate. Aquestes actituds com la de la xica al final poden ser causes de la violència de gènere."

Unes emoticones poden "provocar" la violència de gènere????

És ella la que provoca que ell s'enfade, la rapte o la mate????

Llavors tu diries, davant de la violència, que és que ella l'havia "provocat"????

Pots entendre que el teu missatge li passa la responsabilitat a ella de la violència que puga patir???

ANdr ha dit...

Bona vesprada,
Vaig a comentar l'entrada “ No es el WhatsApp, és el desig”.

Primer dir que per a mi es una favada molt gran, de veritat tenen que discutir per un missatge? N'hi han coses més preocupants, com per exemple si li ha anat bé el dia o si viuen junts, s'hi han pagat la factura de la llum, eixes coses per a mi i crec que per a molta gent més, és més important que si la persona a la qual li he enviat un missatge li ha arribat, l'ha llegit o si ha fet el “doble check” i no em contesta.

A continuació vull dir que moltes vegades L'Internet de mòbil no va bé o te lleves l'Internet i no t'ha arriba, m'explique: Quan envies un missatge si no tens quasi Internet es posa el rellotge com enviant, després et posa el “check” com que ja s'ha enviat i el doble “check” no significa que ja ha llegit el missatge, si no que té posat l'Internet i quan es connecte el llegirà.

Seguidament, per a mi lo de les caretes i cors realment no tenen sentit, me fan gràcia i els pose però si la meua parella no li apeteix o no mels posa tampoc li dic: “Ell i els meus cors i els meus petons, què?” No li dic res. Aquestos són per a decorar, o per a expressar com et sentes no per res més.

Continuarà....

Andrea Zetkin ha dit...

Bona vesprada,
Vaig a comentar l'entrada “ No es el WhatsApp, és el desig”.

Primer dir que per a mi es una favada molt gran, de veritat tenen que discutir per un missatge? N'hi han coses més preocupants, com per exemple si li ha anat bé el dia o si viuen junts, s'hi han pagat la factura de la llum, eixes coses per a mi i crec que per a molta gent més, és més important que si la persona a la qual li he enviat un missatge li ha arribat, l'ha llegit o si ha fet el “doble check” i no em contesta.

A continuació vull dir que moltes vegades L'Internet de mòbil no va bé o te lleves l'Internet i no t'ha arriba, m'explique: Quan envies un missatge si no tens quasi Internet es posa el rellotge com enviant, després et posa el “check” com que ja s'ha enviat i el doble “check” no significa que ja ha llegit el missatge, si no que té posat l'Internet i quan es connecte el llegirà.

Seguidament, per a mi lo de les caretes i cors realment no tenen sentit, me fan gràcia i els pose però si la meua parella no li apeteix o no mels posa tampoc li dic: “Ell i els meus cors i els meus petons, què?” No li dic res. Aquestos són per a decorar, o per a expressar com et sentes no per res més.

Continuarà....

Andrea Zetkin ha dit...

Bona vesprada,

Vaig a comentar l'entrada “ No es el WhatsApp, és el desig”.

Primer dir que per a mi es una favada molt gran, de veritat tenen que discutir per un missatge? N'hi han coses més preocupants, com per exemple si li ha anat bé el dia o si viuen junts, s'hi han pagat la factura de la llum; eixes coses per a mi i crec que per a molta gent més, és més important que si la persona a la qual li he enviat un missatge li ha arribat, l'ha llegit o si ha fet el “doble check” i no em contesta. A continuació vull dir que moltes vegades L'Internet del mòbil no va bé o te lleves l'Internet i no t'ha arriba, m'explique: Quan envies un missatge si no tens quasi Internet es posa el rellotge com enviant, després et posa el “check” com que ja s'ha enviat i el doble “check” no significa que ja ha llegit el missatge, si no que té posat l'Internet i quan es connecte el llegirà.

Seguidament, per a mi lo de les caretes i cors realment no tenen sentit, me fan gràcia i els pose però si la meua parella no li apeteix o no me’ls posa tampoc li dic: “Ell i els meus cors i els meus petons, què?” No li dic res. Aquests són per a decorar, m’explique, quan per exemple estàs enviant un missatge a una amiga o amic i al final li poses un coret... per a que quede més bonic, o quan estàs contant alguna cosa i per abreviar fiques un emoticona. També vull dir que perquè la teua parella no et envie un no et vas a morir i tampoc cal que li montes tot el “paripe”, li dius: “Escolta, tire de menys quan em ficaves el pingüí, em feia gràcia saps?” Però, segueix pensant que és una favada això de si et fique un, uns o ninguns i més discutir per açò...

Per finalitzar, al vídeo el xic controla totes les hores de la xica, la seua última sessió, si l’ha llegit, si no... escolta que no tens res millor a fer que controlar la teua novia? No sé la veritat, els adolescents ens creiem que és amor i que ho fa perquè ens estima però no es així, això s’anomena control i no és amor. Has de confiar en la teua novia/-o i si et diu: “No el vaig llegir” es que no l’haurà llegit i fi. Pareix com si l’agradarà dur-la la contraria, pots preguntar una vegada, la segona dir-li, segur? A la millor no t’acordes? i ja si et diu:“ que no segur”, confia un poc en ella i si te dona la raó li dius bé: “veus” i ja està, no cal res més.

Damunt de tot li envia una indirecta de: “Me estàs posant les banyes”, per adormir-te i no contestar-te ja tinc que estar en altre xic? Donen ganes de dir-li: “Mira si ahir per la nit vaig a estar al llit amb un altre home” de veres, però damunt te diria de tot. Amb molta confiança puc dir que a les xiques ja de per si com la societat ens fica de “putes” ja tenim que ser nosaltres les que posem les banyes, quan majoritàriament, crec, que no es així. El xic no te raó i gracies a la seua desconfiança, la discussió de xiquets menuts amb ella i per posar-se ximple i cabut, ella li ha deixat, i aquesta te raons per fer-ho i ha fet bé.

Un petó, Andrea.

ali kent ha dit...

Bon dia a tots.
Vaig a comentar aquesta entrada de `` No és el wsp és el desig de control’’ perquè és un tema polèmic, pot causar gran discusions i que afecta molt als joves ja que quasi tots utilitzen wathsap.
Jo crec que la persona que es fia més d’un móvil o d’una màquina d’aquest tipus és molt tonta ja que les màquines al igual que les persones són imperfectes i molstes vegades poden fallar…
Pense que una tecnología d’aquest tipus no pot trencar la confiança dins d’una parella ja que lo més important que hi ha en una parella és la confiança i cap membre de la parella deuaria deixar-se influír per coses com: última conexión 13. 49, pel doble check etc.
Es normal que una persona que vol a la seua parella sempre pasar el máxim de temps amb ella, estar parlant tot el que puga amb ella pero tot té uns límits ja que totes les persones han de tindre llibertat i els seus temps personal i crec que si confíes en la teua parella no hi ha raó per a creure que t’està enganyant o que ja no et vol etc

Maria i Ana Belen Stone ha dit...

Bon dia.


Aquest vídeo, en la nostra opinió, reflexa prou be com estan afectant les noves tecnologies a la nostra societat, i l’efecte negatiu que tenen sobre la forma en que ens relacionem entre nosaltres.


Si be es cert, que te moltes aplicacions positives, com la millora de la sanitat, o la major llibertat de moviment. Però també ha modificat per complet la nostra forma d’enfocar la vida. La nostra generació ha nascut amb la tecnologia, i en el pas dels anys els xiquets utilitzen mes la informàtica.


Els parcs no son el mateix, perquè els xiquets prefereixen estar en l’ordinador que jugant en els amics, i açò va a anar a pitjor. Poc a poc la gent es mes vaga, i no vol eixir al carrer.


fa vint anys, el problema que el vídeo planteja no haguera passat, el home haguera anat a casa de ella a veure-la, en lloc de enviar-li un whatsapp. fa deu anys, l’haguera cridat al mòbil, o al telèfon fix. Però en estar en la època actual, soles li envia un missatge.

Esta comprovat, que a vegades el whatsapp s’estopeja, i posa el doble xec sense que el missatge haja sigut rebut. Encara que a nosaltres ens pareix que el tema de la entrada es tant la forma en que la tecnologia ens afecta, sinó com reacciona el home davant de la incògnita de que estava fent la seua novia la nit anterior quan no li contestà el whatsapp.

Una reacció lògica haguera sigut preguntar-li a ella el primer, dir-li el que pensava, que es sentia una mica enganyat, y que volia saber si ella tenia una aventura. Es provable que ella haguera reaccionat de una forma una mica violenta, i que s’haguera sentit insultada, però al menys ho aguaren parlat com una parella.

Per el contrari, ell intenta envair la seua intimitat, la acusa directament, i li exigeix proves per a refutar-li la teoria. A nosaltres ens pareix que si fórem la dona, faríem el mateix, i ens aniríem de la cafeteria.

Com a dones que som, comprenem a la perfecció com es sent ella, i al mateix temps ens esforcem en comprendre la reacció de ell, encara que ens pareix molt exagerada.


Com a conclusió, pensem que l’efecte que te l’avanç de la ciència a la societat te bones i males conseqüències, i que en el pas del temps la gent deixarà poc a poc de interactuar directament. Encara que esperem que les relacions entre les persones no canvien negativament.


per l’altra banda, creiem que aquestes relacions ja han començat a canviar bruscament, i no es segur si açò seria nociu o positiu, lo que esta clar es que el punt de vista que mostra aquest vídeo es que es molt possible que la tecnologia faça desconfiades a les persones.

David Smith ha dit...

Bon dia,
La meua opinió sobre l’entrada es que el vídeo de l’entrada s’asemeixa molt al que passa hui en dia, perquè moltes parelles han trencat o la seua relació a acabat amb violència de gènere. També m’ha paregut que el xic era molt controlador amb la seua novia per a soles un whatsapp. però al final quan la xica deixa al seu novio tirat en el bar y l’envia el whatsapp ple de “merdetes”, es un final molt irònic.

Anònim ha dit...

Bon dia,
La meua opinió sobre l'entrada és que el vídeo de l'entrada s'asemeixa molt a què passa vaig fugir en dia, perquè moltes parelles han trencat o la seua relació a acabat amb violència de gènere. També m'ha paregut que el xic era molt controlador amb la seua nóvia per a sols un whatsapp. però al final quan la xica deixa al seu nóvio tirat en el bar i l'envia el whatsapp ple de "merdetes", és un final molt irònic.

És a dir. Que ningú té dret a controlar la nostra llibertat d'eixa forma. Que tenim amics i hem de conservar eixes amistats encara que tinguem una parella, perquè això també demostra amor. Si l'amor no està basat en la confiança, es converteix en un control i en zels que poden arribar a ser violents i que ningú ha de consentir. És preferible estar només a compartir una relació amb algú que no respecta nostra vida i que creu que li estem posant les banyes, fins per no contestar un missatge de whatsapp.

Jo els diria a les persones que no aguanten esta falta de confiança, perquè si de veritat et volen, no t'han de controlar, ni lligar com si fóra una esclavitud. I crec que el missatge que la xica li envia al final és irònic i, com he dit, li'l té merescut, a més de deixar-li. La pròxima vegada, se'l pensarà abans d'acusar.

Bo, ací vos deixe la meua opinió, gracies per llegir-la. Un comiat, David.

Ana belén stone ha dit...

hola ,

Volia comentar aquesta entrada perquè crec que aquestes coses hiu en dia estan passant per culpa de la tecnologia. aquest video tracta sobre una discurció de parella per culpa de'' whatsapp'', a moltes persones les pasa això.

La tecnologia ens esta fent mol de mal , la tecnologia ens esta fent que ens desplacem de les persones que en rodegen i que volem, poc a poc sols en centrem en si hui quantes persones hem segueixen en Twitter o quantes visites al meu canal de Tuenti i si en Facebook m'ha agregat a una persona que ni conec,... Ara en l'època de la tecnologia no parlem a les cares si no per les reds social .

Antigament les persones no tenien ni internet ni res de res i se ho pasaven millor jugant a les caniques o les trompes ,etc .pero no tenia altra cosa que relacionar-se amb els seus amics i jugar o estudiar, etc

Amb això vuic dir que tenim que eixir mes amg els amics i deixar l'internet per a altre moment hi ha que vuire la vida i si te la passes jugant amb el mobil no la viuras de veres .

Carpe Diem

Un petó.

consuelo i axelle ha dit...

Hola som Consuelo i Axelle
En aquest vídeo hem vist a una parella de les d'hora que esten inverses totalment en el mon tecnològic.
Les avantatges del Whatsapp salten a la vista:Et permeten estar connectat a qualsevol hora i en qualsevol lloc , es un sistema de missatgeria que permet fer participes de nostra vida, al instant als nostres contact."
en el vídeo el xic esta obsessionat amb que la xica li diga cada pas que dona i tot el que fa, però ell no s'adona que les coses entre ella i ell han cambiat .
El xic segueix insistien amb “no mas contestat” , “perquè no me envies res” , “he vist el doble click” etc.
La xica fent un bot de confiança li dona el seu telefon , pensant que confiara en ella i l'i donara el movil, però no , el xic ho mira i ella s'enfada .
La xica aprofitant que ell esta un poc tontet li diu que la raó per la que ja no esta tot el rato parlant amb ell es perquè ja no li agrada i perquè les coses no son com abans, però ja es massa tard a ell ja no li serv dir “sols es un whatapp”.

Nerea Roussel i Noelia West ha dit...

Hola, som Nerea i Noelia o anem a comentar el vídeo de “no es el whatsapp , es el desig de control”.
No ens pareix ja normal que la gent sega tan exagerada, perquè tot el món s'està tomant lo de les xarxes socials molt a pit, que si, que ni han moltes persones que son així i estan fent mal a la seua parella, però son les seues coses, que es facen lo que vulguen i que creguen a qui li eixa del nas, nosaltres pensem que eixe home està mal de la perola o li passa algo al cap perquè posar-se així, d'eixa manera, per un simple whatsapp... que a nosaltres ens ha passat moltes vegades que se haja posat el «doble check» i en blau i que no ens hem connectat ni l'hem vista ni res, i si l'altra persona et diu això, li expliques i ja està, i si vol creuer-te et creurà, i sinó, que no et crega, que faja i pense el que vulga; a la fi i al cap, es ell qui es fa el dany, perquè ell es qui pensa que ella està fent algo mal.
Ell se ha buscat que ella li deixara i li diguera això, perquè si ell no haguera estat en eixe plan, (que a demés se anaven a anar a un hotel de vacances) ni deguen-li eixes coses ni llevant-lo tot tan lluny, tot hauria estat molt bé i sense problemes per un simple whatsapp.

Adééééuu, se'ns anem la cagona i la mangante jiji, bon matí bebbes <3

Carmen ha dit...

Bones.

En aquest vídeo apareix una parella que ha quedat per a prendre alguna cosa, i al final acaben malament. Mostra com el xic controla molt a la xica, la seua connexió, el doble tic, quan no li contesta... Ella diu que no li arribaven els missatges i que això que deia el xic era una bajanada. Al final la xica li dóna el mòbil i ell veu que sí que li arribaven els missatges. La xica deixa al xic.

Jo pense que hui en dia sí que es controla molt la connexió i tot això. Crec que això de controlar tant a la teua parella no és molt bo per a la relació, ja que cadascú ha de tindre el seu espai. De totes maneres, si controles tant a la teua parella, es cansarà i acabarà deixant-te.

Si confies en la teua parella, has de deixar-li el seu espai.

Gabriela Wolf ha dit...

Bon dia.
En aquest vídeo encara que siga curt mostra molt bé el problema que tenen moltes parelles hui en en dia. Aquest problema és causat per un simple doble tic, pot pareixer una favada però moltes persones han terminat amb la seua parella per el doble tic.
Les parelles que tenen problemes com el que es mostra en el vídeo tenen un greu problema: la inseguretat. És un tema molt polèmic ja que molts admeten haver fet això, l'estar pendent de la seua parella ha llegit el seu missatge i no ha contestat, admeten haver-se enfadat al veure el doble tic i finalment també admeten haver pensat la possibilitat d'engany.
En conclusió pense que és un problema que tenim nosaltres, que tendriem que confiar en la nostra parella més i que tendriem que treballar en les nostres inseguretats per a no afectar aquells que volem.

Lucía Byron ha dit...


Envies un missatge i comencen les preguntes: per què no li arriba?, que estarà fent?, va dir que estava cansada perquè s'ha connectat a aqueixa hora?, li ha arribat el missatge i està en línia, perquè no ho llig?, amb qui està parlant? Se suposa que està fent deures, per què segueix en línia?

Els estudis confirmen que més de 28 milions de parelles han trencat per culpa d'aquesta aplicació, el dubte és si és culpa de l'app o de com la usem i creiem que la utilitza la resta. El whatsapp juntament amb altres aplicacions com Instagram ha canviat la nostra forma de vida, a més que s'ha fet imprescindible en el nostre dia a dia; de fet si no tens almenys una d'aquestes dues aplicacions, acabes socialment apartat, literalment.

No és que tinga 60 anys i puga parlar de l'evolució de la tecnologia, però recorde els mòbils de botó que tots cercaven xicotets, i em resulta curiós parlar d'aquest tema, perquè ara és normal que un bebé s'entretinga amb un mòbil i que una xiqueta de nou anys tinga un, perquè quan el whatsapp va començar a fer-se popular i el smartphone imprescindible jo tenia 11 anys i anava a passar a l'institut, així que puc dir que he viscut l'evolució d'aquesta aplicació en una etapa que avui dia ningú podria imaginar-se la sense mòbil: l'adolescència.

Recorde que l'aplicació va començar solament amb el "doble check" gris i després van venir les actualitzacions: última hora de connexió, el famós tic blau per a saber si havies llegit el missatge; després es va aplicar també als grups, de manera que podies saber qui del grup havia llegit el missatge i quan, i una de les últimes actualitzacions, compartir la teua ubicació. És tanta la informació que podem obtenir de l'altra persona i s'ha fet tan normal conéixer aquestes dades, que açò trau el costat controlador de les persones, no sempre de manera tan agressiva com ocorre en el vídeo.

Si eres de les persones que controlen les hores de connexió, que està llegit i el que no, si intentes traure-li un doble sentit a qualsevol cosa escrita, tinc una mala notícia: estàs obsessionat, aquesta conducta no és sana i a més allunya a la resta. Si per contra t'ocorre com a la xica del vídeo, talla el control dels altres; a ningú li importa que no llegires un missatge per estar cansat i mitja hora després et connectares per alguna cosa més important. És curiós com una aplicació creada per a millorar la comunicació dóna moltes vegades el resultat contrari.

Sheila Butler 1ºBach H ha dit...

“No és el WhatsApp és el desig de control”.

Amar en temps d’internet és una cosa molt complicada, volem tant a una persona que donem per normal coses com aquestes, un control tan excessiu, que realment és molt tòxic i tan sols demostra inseguretat i falta de confiança a la teua parella.

En el vídeo es pot veure com, en aquest cas, el xic li recrimina la seua parella deixar-li en el tan remarcat «check blau», li diu l'hora exacta en el que la xica va veure el missatge i l’hora de la seua última connexió, donant per fet que estava parlant amb altre xic i enganyant-li. Aquestes coses que tots fem quan ens agrada alguna persona no són més que inseguretats disfressats d’amor, tenim por que algú ens estiga sent infidel i fem que la confiança que tenim en un principi amb la nostra parella es vaja reduint fins que siga pràcticament nul·la. En què moment hem convertit una relació en tecnologia? Des de quan la tecnologia ens ha superat? Alguna cosa hem de fer per a recuperar això, no podem fer que aquesta situació vaja a més.

No podem reduir una relació de es suposa “amor verdader” al fet que et responga un missatge o no, no podem deixar que això passe perquè en la meua opinió estarem realment perduts. L'altre dia vaig llegir una frase que deia: “L’ordinador va nàixer per a resoldre problemes que abans no existien”, aquesta frase es pot aplicar a aquest context. Abans les parelles no deixaven d'eixir perquè un dels dos no contestava un missatge simplement perquè això no podia passar, ja que abans s ‘escriuen per cartes i des del meu punt de vista eren molt més sanes. Aquest fet desafortunadament s ‘ha perdut amb els temps. El que pensem què és uneix en realitat pot estar separant-nos