7 de gen. 2015

Princeses malparlades?


20 comentaris:

Pau claramunt ha dit...

PRINCESES MALPARLADES

Peró que es això unes xiquetes de 4 a 6 anys parlant així na de mal amb el F**K i el M******A en la boca tot el dia.
Aquest vídeo tracta de que unes xiquetes vestides de princeses estan con en una ONG “GILRS JUST WANT TO HAVE FUN” supose que una ONG per a que les xiquetes petites de menys de 6 o 7 anys que poden parlar ve.

La meua opinió personal es que jo parlara així na de petit la meua mare em llavaria la boca amb aigua i sabó, segur però molt segur que ja no parlaria així na.

Sara Becker ha dit...

Bona vesprada, volia dir que em pareix bé que ensenyen a unes xiquetes de 7-8 anys, com les dones de tots els racons del món que treballen el mateix temps i trauen millors notes cobren menys que un home. Pense que el parlar de les xiquetes al vídeo no siga molt adequat, però es una forma de manifestar-se i cridar l'atenció a tot el món. Si no ensenyes a les xiquetes i xiquets la igualtat de gènere quant siguen majors podran ensenyar a uns altres.

També en el vídeo en la part on ix el xiquet hem pareix bé que haja dit que quant un xiquet li diu a un altre que és comporta com una xiqueta és com un insult o siga, això que vol dir que si eres una xiqueta tens que ser pitjor o inferior al xic, aquest terme no esta bé explicat en el vídeo i pot confondre a molta gent, hem pareix que també hi han uns altres exemples que a lo millor són més clars que aquest que a fet el xiquet en el vídeo.
Una abraça a tots i molts besets.

axelle west ha dit...

Hola pau, volia dir-te respecte al teu comentari que no has entès res de res.
En aquest vídeo podem veure unes xiques vestides de princesa. Aquestes xiques estan dient que les xiques i les dones no son solament son bonica, sinó que son intel·ligent també. Que els homes i les xics simplement miren els seus pits i el seu cul.
Desprès, també van a dir que les dones tenen millores notes que les homes, però que damunt les homes cobrar un 23% mes que les dones.
Les xiquetes parlen malament per a dir-nos que no son solament boniques sinó que poden expressar se al igual que les homes i que haurien de ser tots iguals.
Finalment viem un xic dient que algunes xics diu a altres xics que actuan com xiques, i pregunta per que això es mal.

Jose Mot ha dit...

Aquest vídeo parla de que unes xiquetes vestides de princeses que al principi diuen que són guapes però després diuen que s'han de vestir de princeses,que s'han de fer flaques o tindre mamelles i un cul gros i que també estan fartes de els violadors i tal. A mi no em pareix mal que es queixen perquè els homes també fan coses mal

alejandro goldman ha dit...

Aquest video tracta de que les princeses parlen bé i fan totes les coses bé en aquest video apareixen xiques disfrasades de princeses i parlant mal diuen palabrotes.

A me a agradat per que intenta dir a la gent que les princeses també poden se malparlades que per que siguen princeses no significa que siguen perfectes.

alejandro goldman ha dit...

Aquest video tracta de que les princeses parlen bé i fan totes les coses bé en aquest video apareixen xiques disfrasades de princeses i parlant mal diuen palabrotes.

Me a agradat per que intenta dir a la gent que les princeses també poden se malparlades que per que siguen princeses no significa que siguen perfectes.

Ivàn Arenal ha dit...

Bon dia companys i companyes, m'agradaría dir que estic totalment d'acord amb aquestes xiquetes i dones que ixen en el video, crec que aquesta ONG esta cambiant moltes maneres de veure a la dona com un objecte, i cambiar-ho com una dona que es com te que ser, pero també he de dir que a vegades es generalitzen moltes vegades als homes, per exemple, un home amb barba donant'li un caramel a una xiqueta no te perque ser un pedofil, simplement pot ser una persona amable i simpàtica. També he de dir que per exemple les dondes no tenen els mateix drets que un home a l'hora de ser jutgades en un jutge, es tracte per diferent a les dones i als homes. Espere que os haja agradat el meu comentari, un salutet companys i companyes del institut Isabel de Villena, un salutet. :D

lorenzo arenal ha dit...

A aquest vídeo es pot ver com dues xiquetes menudes diuen constantment paraules malsonants i diuen que les paraules malsonants de veritat son les que fan a les dones sentir-se degradades com a persones.

Jo pense que aquest vídeo esta molt be per una part perqué esta cridant totes les desigualtats que tenen les dones i que ni han que ser eliminades i més si aquestes desigualtats te les diuen unes xiquetes encara menudes que ja tenen tots eixos coneixements sobre la situació de la dona. per una altra part pense que esta bé utilitzar a xiquetes per a aquesta causa, peró no pense que siga bona idea fer que diguen tantes paraules malsonants

Luismi de Gouges ha dit...

PRINCESES MALPARADES.
Aquest vídeo tracta de xiquetes vestides de princeses que protesten de les injustícies cap a
a les dones utilitzant paraules poc elegants. Diuen moltes veritats però no m'agrada que
diuen aquest tipus de paraules perquè per a protestar per a alguna injustícia no fa falta
dir coses tan poc elegants. Deixant això apart soc de la opinió de que tenen raó.
El vídeo a la llarga es fa pesat però es interessant reflexionar sobre les veritats
que diuen aquestes xiquetes. No crec que les xiquetes pensaren per si mateixes el per
les injustícies de les que parlen sinó que varen ser incitades per la influencia
d'adults (no pense que estiga mal sinó que es estrany que xiquetes tan xicotetes
estiguen discutint sobre un tema així). Per acabar volia dir que aquest vídeo
m'ha agradat i divertit però no hi ha que oblidar que el seu objectiu es que reflexionem sobre les injustícies cap a les dones.

Pau Goldman ha dit...

PRINCESES MALPARLADES

el vídeo que acabe de veure tracta sobre una serie de xiquetes que expliquen els problemes de la societat en una cançó en la que diuen moltes paraulotes. Explica que els homes cobren mes que les dones per fer el mateix treball. També explica que encara que traguen pitjor nota en la universitat els xics, tenen mes salari.

La meva opinió personal d'aquest vídeo es que encara que siguen un poc malparlades les xiquetes que ixen en el vídeo expliquen molt be el que passa hui en dia en el treball. Tots som iguals i els homes no son millor que les dones ni han de cobrar mes per fer el mateix treball.

lucia tritán ha dit...

Hola


Vaig a parlar del vídeo de princeses mal parlades.
Aquest vídeo tracta d'unes xiquetes disfressades de princeses, elles diuen que les xiquetes no assoles són guapes, si no que també són llistes. Els xiquets, assoles es fixen el cul i les mamelles, no es fixen en la seva intel·ligència. Les xiquetes parlen de que elles saquen mes bones notes que els xiquets i ells cobren molt més.

Aquest vídeo em pareix violent, esta bé que diuen això però jo crec que o poden dir-ho d'altres maneres, sense crits ni insults, i amés perquè es s'han de disfressar? Les xiquetes deberíen aver sigut un poquet mes educades, tenen raó si però no n'hi ha que posar-se així. Es cert que els homes tenen mes coses que les dones, peró no podem fer res de moment, me auria agradat mes si les xiquetes haurien parlat d'una altra maner.

cintia tristan ha dit...

Hola, vaig a parlar de aquest vídeo que es di u princeses mal parlades.
Aquest vídeo tracta de unes xiquetes que estan disfressades ,elles diuen que no sols son guapes que també son intel·ligents , que els xics sols els miren el cul i les mamelles ,que tindrien que fixar-se en la intel·ligència en vez de en això.


La meua opinió es que no deverien fixar-se en la bellesa sinó mes en la intel·ligència per que la intel·ligència es molt important per que amb la bellesa no es pot fer res no pots aconseguir ningun treball.

danielmill ha dit...

Aquest vídeo tracta de unes xiquetes vestides de princeses, que parlen de les diferencies que ni han entre les dones i entre els homes. També parlen de que als xics, en el treball paguen més que a les xiques i facen el mateix esforç que les dones. Elles protesten per això, perquè pensen que les haurien de pagar el mateix que als homes. També parlen de la violència de gènere. Diuen que una de cada cinc dones serà objecte d'abusos sexuals o violada per un home. Estan felices de que el dret de les dones a votar siga una realitat.

Aquest vídeo no m'agrada perquè les xiquetes parlen d'una manera inadequada per a la seua edat, però pense que tenen raó quan parlen de les diferencies de salari que tenen les dones dels homes.

Ismael Butler ha dit...

Salutacions a tots i totes.

En aquest vídeo, ixen unes xiquetes que van vestides de princeses de Disney unes dones que porten una samarreta que diu “GILRS JUST WANT TO HAVE FUN” , les dues, participen en una ONG, que defensa els drets de les dones.

Jo pense que gent com aquesta, fa que el món vaja canviant la seua manera de pensar cap a les dones, de no pensar que són animals i que són persones normals com qualsevol altre home, i pense que estan fent un bon treball.

Aquesta ONG pareix que volen inculcar a les xiquetes i als xics que els homes i les dones són exactament iguals, que tenen els mateixos drets i per tant no hi ha que tratar-lis mal. També aquesta organització fa molt bé parlant amb les xiquetes de què elles no s'han de sentir inferiors que ningú, ja que són persones igual que els altres.

En conclusió vaig a dir que em pareix molt bo el treball que estan realitzant aquestes dones i aquesta ONG, ja que estan educant al món que cal fer i per últim m'agradaria donar-lis ànims perquè segueixen.

Mario De Burgos ha dit...

Salutacions als meus companys i companyes, volia dir que estic d'acord amb el que diuen aquestes xiquetes, i després les dones. Crec que aquesta ONG està canviant les formes de pensar que tenim sobre la dona com un objecte, etc.

Aquestes xiques diuen que les dones no són assoles guapes i estan bones, sinó que són llestes també. Les dones trauen millors notes que els homes, però també en això estan següent ''maltractades'', perquè continuant cobrant menys dines que ells, y açò és una injustícia. Les xiquetes parlen malament a posta per a dir-nos que poden expressar-se igual que els homes i que haurien de ser tots iguals.

Encara que no tots els xics i els homes actuen així, la gran majoria si i per això el malestar d'elles, que és comprensible. I per concloure vull dir que aquest vídeo està bé perquè crida totes les desigualtats que tenen les dones i que cal siguen eliminades. Encara que per una altra part pense que no està prou bé utilitzar a xiquetes xicotetes per a açò, perquè no crec que siga bona idea que diguen paraules malsonants a la seva edat.

Miguel Angel West ha dit...

En aquest vídeo apareixen un conjunt d'adorables xiquetes vestides de princeses excessivament femenines. Al principi és impactant veure a unes xiquetes tan xicotetes dient aquest tipus de paraules però conforme va passant el vídeo t'adones que aquestes paraulotes són el menys agressiu del curt. Les xiquetes denuncien el sexisme, i les desigualtats o injustícies que pateixen moltes xiques des de l'edat d'aquestes "princeses malparlades" o fins i tot des d'abans. Denuncien coses com la desigualtat salarial, el fet que una de cada cinc dones serà objecte d'abusos sexuals o violada. Les xiquetes exigeixen a la societat que aquesta no els inculque com ser per a resultar atractives i que no ensenye a les xiquetes des de xicotetes a centrar-se en el físic i no en el cervell i demanen que la societat es preocupe d'ensenyar als homes a comportar-se correctament amb les dones. Crec que aquestes xiquetes tenen tota la raó ja que en l'actualitat la societat està una mica "fotuda" pel que fa al masclisme.

fran i mireya wolf ha dit...

Fran y Mireya wolf

Bona vesprada lo primer que volíem dir que aquest vídeo ens a transmet varies idees i una idea es que el mon valora a les dones molt menys que els homes i l'altra idea es que les xiquetes i les dones es preocupen mes del seu físic que de la seua intel·ligència.

La valoració: en la nostra opinió no esta be que a les dones i xiquetes les tracten de menys que als homes, ja que tots som iguals i poden fer les mateixes coses, alguns països ja esta esta feta la igualtat com es ara Espanya; però en altres països com, Síria que no tenen la igualtat i en eixe país les xiquetes i les dones estan esllavissades a fer lo que els homes els diuen e inclús hi ha xiquetes que les venen com esclaves sexuals. Per aixo aquest vídeo parla de la igualtat per a que hi asca mes igualtat entre dones i homes.

El físic: hui en dia les dones es preocupen mes del seu físic que de la seua intel·ligència i aixo es una cosa que escomesa a preocupar a la gent ja que les xiquetes i les dones al anar a classe o al treball es preocupen mes del seu físic que del seu treball o estudis i aixo no deuria de ser aixi. Esta be que les xiquetes i les dones es preocupen del seu físic ja que es important per a elles però deurien centrar ce mes.
I en aquest comentari ens anem aquesta vesprada.

fran i mireya wolf ha dit...



Bona vesprada, el primer que volíem dir és que aquest vídeo ens ha transmés diverses idees i una idea és que el món valora a les dones molt menys que els homes, i l'altra idea és que les xiquetes i les dones es preocupen més del seu físic que de la seua intel·ligència.

En la nostra opinió no està bé que a les dones i xiquetes les tracten de menys que als homes, ja que tots som iguals i podem fer les mateixes coses. En alguns països ja està feta la igualtat com és ara Espanya; però en altres països com Síria no tenen la igualtat i en eixe país les xiquetes i les dones estan obligades a fer el que els homes els diuen i inclús hi ha xiquetes que les venen com esclaves sexuals. Per això aquest vídeo parla de la igualtat per a que hi haja més igualtat entre dones i homes.

Pel que fa al físic, hui en dia les dones es preocupen més del seu físic que de la seua intel·ligència i això és una cosa que comença a preocupar a la gent ja que les xiquetes i les dones al anar a classe o al treball es preocupen més del seu físic que del seu treball o estudis i aixo no hauria de ser així. Està bé que les xiquetes i les dones es preocupen del seu físic ja que és important per a elles però haurien de centrar-se més.

I en aquest comentari ens n'anem aquesta vesprada.

Naiara Jackson 1BatxH ha dit...

Bon dia a tots i a totes.

Avui vaig a parlar sobre la entrada titulada ‘Princeses malparlades?’ he escollit aquesta entrada per que el tema em resulta interessant i que es poden traure moltes coses per a parlar.
En aquest vídeo podem vore a unes xiquetes d’uns 7-9 anys vestides de princeses i durant tot el vídeo diuen coses defensant el feminisme.

Les xiquetes diuen uns quants dats, per exemple, diuen que un xic que no ha arribat a una bona nota com algunes xiques guanyen un 23% més per el mateix treball que pot tindre una xica que a mes te mes bona nota que ell, i tot açò sols per ser una xica...
Diuen també unes quantes coses en las que estic d’acord com que a les xiques se les valora més per el seu cul i els seus pits que per la seua intel·ligència.
Molta gent no estaria d’acord amb que unes xiques tan xicotetes diuen aquesta classe de paraules, però les diuen per a demostrar que elles no sols son unes boniques princeses si no que també poden expressar-se amb qualsevol paraula al igual que els xics ho poden fer també.

Al final del vídeo apareix un nen vestit també de princesa queixant-se de que quan es diu la frase ‘Et comportes com una xica’ s’intenta dir com una especia d’insult i aquest nen fa una pregunta amb la que estic molt d’acord, que es ‘Quan dius a un nen que no es comporte com una nena, es per que penses que ser una nena es una cosa mala?’

La veritat es que aquest vídeo es tendria que mostrar a molta gent la qual te la ment molt tancada pensant que les xiquetes per el simple motiu de ser xiques no s'han de dir insults, per això crec que es tendria que mostrar per a vore si després de vore el vídeo deixen de pensar que les xiques som sols «belles princeses».

Mar Addams 1º Batx H ha dit...

Bona nit a tots i totes.

Vaig a parlar sobre el vídeo ‘Potty-Mouthed Princesses: princesas malhabladas’ he escollit aquesta entrada per a deixar un comentari perquè es un vídeo que ja havia vist amb anterioritat i em pareix molt interessant amb el qual podem traure moltes coses.

En aquest vídeo podem vore com ixen unes xiquetes (de entre 6-8 anys) disfressades de princeses defensant el feminisme, no soles son unes cares boniques, darrere de tot això son persones intel·ligents.
Les xiquetes ens deixen uns dats que ocorren en la actualitat com son aquests ‘Les dones cobren un 23% menys que els homes per el mateix treball’ i ‘1 de cada 5 dones es violada o víctima de un assalt sexual’ . Perquè les dones capacitades per a fer un treball tenen que cobrar menys que un home? Perquè tenim les dones que viure amb el por en el cos de que no estem segures per el carrer quan esta fosc? Pues tot açò passa i soles per ser dones.
Estic d’acord amb elles també amb el fet de que es valora mes ser una persona atractiva visualment que la seua intel·ligència.

Ni ha gent que no esta d’acord amb el vocabulari que emprenen les xiquetes però el que jo pense es que deurien de deixar de pensar en com el diuen i començar a pensar el que diuen.
Al final del vídeo ix un nen vestit de princesa criticant aquest comentari ‘et comportes con una xica’ i diguen com s’utilitza aquest insult com una cosa despectiva a lo que el xiquet argumenta dient ‘Quan dius a un nen que no es comporte com una nena, es per que penses que ser una nena es una cosa mala?’ i pense que no puc estar mes d’acord amb aquest xiquet.
Per a finalitzar dir que este vídeo pense que esta molt be per a obrir la ment a la gent que no veu la realitat o no la accepten però clar sempre et trobes de tot en els comentaris d’aquest vídeos a youtube que et fan pensar si en veritat entenen el missatge. Em conforme pensant que ni haurà gent que comencen a donar-se compte de la realitat que ens envolta i vullguen canviar-la.