1 de juny 2015

Assetjament masclista al carrer (2)

Entrada de Nadir Davidson

En aquesta ocasió vaig a parlar-vos dels vídeos d'un home que pensa que es pot "conquistar" una dona si se seguix un patró determinat, per dir-ho d'alguna manera. Es diu Álvaro Reyes i fa vídeos per a YouTube. Aquest xic es pensa que quan una dona li diu que no, en realitat vol dir-li que sí, i creu que és millor assetjar dones que simplement deixar-les en pau. Moltes vegades, aquest individu agafa el cap d'una dona i, sense permís, la besa, cosa que podríem qualificada de violació de la intimitat o d’invasió de l’espai personal.

Álvaro ha rebut moltes critiques. Jo us convide a visitar el seu canal de YouTube i també us deixe dos vídeos on el critiquen.

Què en penseu?





30 comentaris:

Pablothomnson ha dit...

En aquest vídeo, auronplay critica el canal de Alvaro .ell diu que es un seductor i que a totes es'el porta del carrer a casa, o unes de les coses que diu ell es que quan una dona diu que no, vol dir que si per a que tu la conquistes.
Ell, auronplay a vist alguns dels vídeos d'aquest home i hi ha u que ix vesant a gent que no coneix pel carrer, ell comenta que a la seua germana torna a sa casa i ella li diu que li a besat un desconegut al carrer, i ell ho buscaria i no sap que li faria.
A mi esta acció d'aquest home Alvaro em pareix inapreciable ademés de ruin

kevin ust ha dit...

Aquest vídeo tracta d'una critica d'AuronPlay ha Alvaro Reyes, en aquest vídeo AuronPlay diu que Alvaro Reyes assetja a les dones, que es molt decebut, que esta desesperat i que sol farda del que lliga, els consells que dona no son molt correctes però el els ensenya. Alvaro Reyes tenia uns vídeos
anomenats ''ligando con gordas y feas'' un vídeo que va acabar esborrant per que era ofensiu, por que per a no.

Continuara...

ROXANA WOLF I VALERIA WOOLF ha dit...

Es un vídeo que nos a fet pensar,ja que hui en dia eta pasant en les calles.

En el vídeo nos explica que un xic que es youtuber ens parla de Alvaro Reyes, perque supostament, es un ''master en ligar''.

Pera el les dones son com trofeus i no es para a pensar que esta be o mal, el simplement o fa,com robarli un bes a una xica o acosarla.

El grava videos, cuand liga amb una xica pera dar-li consells als altres xics, pero es un acos perquè la dona,no esta disposta a aguantar, eses coses.

Roxana i Valeria: la nostra opinion es que el senyor te que deixar de fer això, perque es una violacio, i maxisme pera la dona.

Edgar Becker ha dit...

Hola, soc Edgar i vaig a comentar aquest video.

Aquest video tracta sobre un chaval que es dedica a subir videos a youtube, en el que da consejos sobre como ligar, acostarse amb una xica rapidament, etc.

La meua opinio es que youtube deberia cerrarle el canal de youtube perque el xic ese es un masclista eixit. Encima te molta gent que le sigue i l'agraden els seus videos masclistes, i aixo que diu que el es un ''Master del ligoteo'' es una estupidez, el xic ese solo sabe acosar, no ligar, no te ni idea. ¡¡I cuan una diu que NO, es que NO i punt!!, hi ha que respetar la seua decisio i ja esta, no hi ha que acosar per a que te haga cas la xica.

sandra i ruth ha dit...

Hola som Sandra i Ruth , comentaren aquest vídeo.
El vídeo tracta de un home que es dedica a penjar vídeo donat consell a persones de com lligar amb les dones de forma masclista. Dona el exemple de que apareix en un vídeo en el que se senta en una mesa doncs hi ha dues dones menjat i tracta de de lligar amb elles, doncs les dones li diuen que no i el no fa caso i això ja seuria assetjar.
La meua opinió es si una dona diu que 'no' es que no i per això no significa que la dona te por de parèixer fràgil o qualsevol cosa, perquè això es masclisme i es mes , el home seuria un encalçador
perquè no se respecta la privacitat de la dona i tampoc la opinió.

Kevin Pankhurst ha dit...

Hola soc Kevin Pankhurst i a hui vaig a comentar questa entrada:

Aquesta entrada parla sobre un Youtuber que subeix videos a Youtube sobre com lligar.
Aquest xic es Alvaro Reyes i diu que es un acosador ja que per als seus videos de com lligar esta parlant amb xiques i derepent li agafa i la besa sin el seu consentiment i per lo tant es acos.

També parla de alguns videos de critiques sobre aquest Youtuber: el primer es AuronPlay que diu que es un acosador i per tant un ''personaje'' que l'unic que fa es acosar a les xiques i que aixó no es lligar ni es res.

La meua opinió es correspon molt sobre l'opinió de AuronPlay ja que aixó no es lligar si no acosar per a pillar ''cacho'' i com es lliga es coneixent a la persona i no anant a lligar acosant o fent videos de molt mal gust com el de ''metiendo mano a feas y gordas''.

javi beker ha dit...

Hola ha hui os vaig a parlar sobre la critica d'Auronplay a Àlvaro Reyes, Auronplay explica que Auronplay es un assetjador perquè li fa coses a les dones que no volen, també nos conta els comentaris que fa en les xarxes socials,per explemple,en el vídeo ics una imatge on diu Àlvaro Reyes que quan les xiques diuen que no es que si.

La meua opinió es que Àlvaro Reyes no te que dir això perquè no te raó, quan les dones diuen que no es que no i no pots forçar-les a fer coses que no volen,per que seria assetjamen.

Mònica West ha dit...

Aquesta persona (AuronPlay)em pareix molt vàlida per a parlar, ja que jo seguisc a aquest «youtuber» des de fa temps. Considere que aquesta persona,Àlvaro Reyes, es una persona inconscient del que fa, hi ha que posar límits a aquest personatge ja que em pareix acos i no crec que ningú li faja gràcia que una persona vaja darrere d'ells com un pertorbat.
Crec que per a moltes persones, el terme «NO» no els queda molt clar, quan una persona et diu que no vol algo es de respectar, siga la teva parella o no.
Aquest es un problema molt important ja que persones com aquesta no s'adonen de que, YouTube es una plataforma que actualment es molt influenciable, que si ho veu una xiquet xicotet o ho veu una persona depravada, pot anar al carrer i fer açò, i crear un grup de gent que vaja tractant aixina a las dones, si hem avançat molt reduint el masclisme i l'acos , amb gent com aquesta estem perdent tot per el que hem lluitat. Considere que aquest youtuber es una bona influència per a nosaltres ja que ens inculca valors i ajuda a que es fomente el respecte a les persones, sobretot a les dones.

Sara Becker ha dit...

Hola bona vesprada, pense que es un poc nefast l'imatge que dona Alvaro Reyes, te una perspectiva del que volem les xiques un tant forta i equivocada. Les critiques a vegades quant eres famos te ajuden a vore que a vegades el que penses o el que fas no és el correcte i aquest xic esta molt equivocat i no te vergonya. A banda, al pujar videos a YouTube esta fent que la gent que hu vetja, a de més que siga d'exemple per a molts. Si haguera sigut jo alguna xica del vídeo de Alvaro Reyes li haguera donat una bofetada i dir-li que no te vergonya. Pense que també les seues idees com a seductor o inclús home son molt fortes i fora de lloc.
Vosatros/as penseu que el que fa esta bé?
Fins la próxima i una abraçada molt gran.

Ivan i Eric 3C ha dit...

Aquesta persona es un «youtuber» anomenat «Auronplay», aquest vídeo ya el habia vist abanç i m'agrada molt perquè critica de manera raonada, a demès te raò en tot el que diu.

Aquest xic Alvaro Reyes es dedica a pujar vídeos de com poder ligar, però aquest xic passa de intentar conquistar a una dona a fer un acos. Dona lliçons, que no serveixen per a res, a soles per a que no et facen ni cas i el puja a youtube i els xiquets el veuen i es una mala influencia per a ells, per que no en deuen de fer coses com ixes.

La nostra opinió de aquest xic és que es retire de youtube perquè soles fa que malgastar el temps donant lliçons a xics que segurament no son com ell i els esta inculcant maneres de ser que no es s'han de fer, perquè es desagradable per a tots.

oscar kollontai andrea thompson ha dit...

Hola som Andrea Thompson i Oscar Kollontai, en aquesta entrada es critiquen els vídeos que Alvaro Reyes comparteix en les xarxes socials i els seus comentaris sobre com aprendre a lligar amb xiques. Per exemple en molts dels seus comentaris repeteix que les dones quan diuen a alguna cosa que «NO», en veritat volen dir que tens que seguir fent el que estàs fent o el que vas a fer amb ella. Però si segueixes els seus passos respecte a les negacions de les xiques, si tens una relació sexual amb ella, et pot denunciar per violació i assetjament sexual. Contra aquestos vídeos està criticant molta gent i ara Auronplay i Fack.

Nosaltres pensem que aquest xic no té que pujar aquests vídeos, ni fer el que fa perquè és assetjament sexual i a més a més està donant idees que als joves els pot incitar a anar pel carrer fent aquestes coses a les xiques del carrer com si fóra algo normal.

Vicente Kent i Boro Bebel ha dit...

Hola que tal? Tot be? Tot correcte? I nosaltres que ens alegrem, acabem de veure uns vídeos sobre un tal Alvaro Reyes.
Aquest ser miserable es un masclista, bueno, mes inclòs es podria dir que es misogin, aquest home pensa que pot lligar amb qualsevol persona, i no, no es deberes.
Opinió de Vicente: Pense que aquest tipus de persona es despreciable, no mereix el respecte de la gent que el segueix, i pense que si un ''capullo'' com aquest en te tants seguidors, imagineu la quantitat de ''retrasats'' que hi haurà per el mon.
Opinió de Boro: Aquest vídeo em pareix molt be perquè no esta be que en ple segle XXI es siga alguna gent tratant aixi a les dones.

Miguel Angel West ha dit...

Bon dia a totes i a tots.
Després de veure aquests dos vídeos he acabat flipant literalment.
M'impressiona molt que en ple 2015 hi haga gent com Álvaro Reyes, que creu saber de dones i de com conquistar-les quan en realitat no té la més mínima idea. Seria "acceptable" que aquest individu tinguera els ideals retrògrads que té si no fora perquè els comparteix a youtube, una pàgina pública on qualsevol persona de qualsevol edat pot veure aquestes escombraries. L'altra raó per la qual el que fa aquest senyor és inacceptable és que no només ho va predicant i cert nombre de "persones" el segueixen, sinó que trau al carrer els seus pensaments de fa 5 segles i els posa en pràctica amb dones a l'atzar. I la meua pregunta és: Quina necessitat té una dona que està tranquil·lament al carrer que un subnormal com Álvaro Reyes la agafe i li faça qualsevol bestialitat retrògrada i masclista? La resposta és cap. Sincerament em decepciona i preocupa molt que encara hi haga gent que considera a les dones trofeus de caça i més encara em preocupa el nombre de "ciber masclistes" que podrien estar posant en pràctica les seues tàctiques de seducció / assetjament.

Nuria Wolf ha dit...

Bona vesprada

Per una banda dir que jo ja havia vist vídeos d'aquest youtuber tant famós AuronPlay. M'agrada moltissim, ja que sempre diu el que pensa, i és una persona que parla molt bé. Respecte a aquesta entrada em pareix vergonyós que aquest individu nomenat Alvaro Reyes, tinga aquesta mentalitat, que si una dona li diu que no en realitat és un sí, però diu que no per a no fer-se la fàcil. Com bé diu AuronPlay si una dona o home diu que NO, NO ÉS NO, i no diu ni per a no fer-se la "fàcil". A més a més el que fa o vol inculcar a altra gent Alvaro Reyes es violació de la intimitat de la gent. Tu no pots anar pel carrer i seure en una taula on hi ha gent que ni coneixes i comences a dir-lis coses, o com va fer un vídeo de "como seducir a gordas y feas", que deia que havies de ficar-li la teua mà en les seues parts.

No em puc creure que n'hi haja gent així, com bé han dit altres companys en altres comentaris, youtube és una xarxa social molt visitada, i aquest vídeo el pot veure tota la gent, i si la gent s'en deixa influenciar amb facilitat... malament.

neil mot ha dit...

Aquest vídeo tracta sobre una opinió de ''AuronPlay'' sobre el contingut dels vídeos de altre youtuber, Alvaro Reyes. El contingut dels vídeos tracta de com conquistar a una dona amb unes pautes que no son les mes correctes, per exemple un consell que ell recomana:
- quan una dona diu que no et quedes insisteix
Aquesta frase significa assetjament a la dona que se lo facen i també te vídeos sobre ell fent tocaments a segon ell gordes i lletges .
La reflexió de auron play em pareix i ben argumentada i te molta raó de lo que diu sobre els vídeos de aquest xic.
Youtube es tendria que preocupar mes de aquestes vídeos perquè es assetjament i no es respecta la decisió de la dona perquè segons el vídeo, elles li diuen que les deixara em pau i no lo fa i això es assetjament

Rosa Sanchis ha dit...

Destaque el comentari de Miguel Àngel West:

"Després de veure aquests dos vídeos he acabat flipant literalment.
M'impressiona molt que en ple 2015 hi haja gent com Álvaro Reyes, que creu saber de dones i de com conquistar-les quan en realitat no té la més mínima idea. Seria "acceptable" que aquest individu tinguera els ideals retrògrads que té si no fóra perquè els comparteix a youtube, una pàgina pública on qualsevol persona de qualsevol edat pot veure aquestes escombraries. L'altra raó per la qual el que fa aquest senyor és inacceptable és que no només ho va predicant i cert nombre de "persones" el segueixen, sinó que trau al carrer els seus pensaments de fa 5 segles i els posa en pràctica amb dones a l'atzar. I la meua pregunta és: Quina necessitat té una dona que està tranquil·lament al carrer que un subnormal com Álvaro Reyes l'agafe i li faça qualsevol bestialitat retrògrada i masclista? La resposta és cap. Sincerament em decep i em preocupa molt que encara hi haja gent que considere a les dones trofeus de caça i més encara em preocupa el nombre de "ciber masclistes" que podrien estar posant en pràctica les seues tàctiques de seducció / assetjament."

Maria Claramunt i Ilina Claramunt ha dit...

Per a començar, volem deixar clara la definició de masclisme, el masclisme és el conjunt d'idees, actituds i pràctiques sexistes de l'home sobre la dona. El masclisme creu que l'home és superior a la dona. En aquest cas Alvaro Reyes actua d'una forma prou masclista davant les dones, i intenta aconsellar als xics del que deuen fer davant una xica que hagen vist al carrer i els agrade aconseguint així més reaccions masclistes ja que no respecten l'opinió de la dona.
D'altra banda tambe hi ha que parlar del assetjament. L'assetjament sexual inclou una sèrie d'agressions des de molèsties a abusos seriosos que poden arribar a involucrar activitat sexual. Es considera a l'assetjament sexual com una forma de discriminació il·legal i és una forma d'abús sexual i psicològic. Com es pot observar al video, Alvaro, intenta presionar a les xiques, amb coses que elles no volen, pensa que si una xica diu que ''NO'', es que ha de insistir més sense respectar que no vol. Lis molesta, lis incomoda, i fins i tot lis besa a la força.
Respecte a açó, pensem que no hi deuria fer aquests videos per a insitar als jovens a fer aquestes coses, ja que son incorrectes i s'ha de respectar a la dona i a la seua opinió i decissió siga un 'si'' o un ''no''.
un beset

Yasmina Concepción Eva Campoamor y Livana Cambrils ha dit...

Anem a vore, ens ha molestat aquest tema,ja que Alvaro Reyes tracta a la dona com a un trofeu,i NO, no som un objecte, ni un cos per a mantindre relacions sexuals quan ell ho vulga. No obstant això, encara n'hi ha homes que pensen d'aquesta manera, pensem que estant al segle XXI, aquesta mentalitat deuria canviar, i que ens respecten més.
Però amb homes com este, ignorats i masclistes, no podem esperar que la societat canvie.
En conclusió no som objectes sexuals ni servim a soles per a complaure al home.

Pau Botella ha dit...

Anem a vore, el que fa Alvaro Reyes no em pareix res bo,les dones
no són un objecte D ´usar i tirar no magra res lo que fa eixe home

Eva woolf i Noelia wolf ha dit...

El tema del que vos anem a parlar es sobre l'assetjament masclista al carrer, el aspecte que ens ha cridat més la atenció a sigut lo que fa Alvaró Reyes al carrer o siga la practica en els seus vídeos.
Hem triat l'entrada perquè la portada del vídeo eixia AuronPlay.

Anem a explicar la nostra opinió sobre el vídeo.

Nosaltres pensem que el youtuber en este cas AuronPlay ha fet be fent aquest vídeo, perquè aixi la gent que seguisca a Alvaró de que es donen compte de que el que esta fent esta mal sobretot la «practica» que fa al carrer i el pensament esta mal perque les dones som trofeus i quan diem que no es que no i no fa falta insistir com fa ell.
Continuara....

David ha dit...

Auronplay ha parlat de Alvaro Reyes, un home que puja videos a Youtube sobre com lligar amb les xiques però d'una forma diferent, d'una forma masclista, perquè posava com ''com lligar amb xiques lletjes y gordes''. I la gent no esta d'acord perquè pensen que això de agarrar a qualsevol dona que no conega de res y donar-li per exemple un bes o un abraç, per exmple imagineu que os lo fa a vosaltres y penseu que es un violador.

Eva Woolf i Noelia Wolf ha dit...

El tema del que vos anem a parlar es sobre l'assetjament masclista al carrer, el aspecte que ens ha cridat més la atenció a sigut lo que fa Alvaró Reyes al carrer o siga la practica en els seus vídeos.
Hem triat l'entrada perquè la portada del vídeo eixia AuronPlay. 

Anem a explicar la nostra opinió sobre el vídeo.

Nosaltres pensem que el youtuber en este cas AuronPlay (Raúl), ha fet be fent aquest vídeo, perquè aixi la gent que seguisca a Alvaró de que es donen compte de que el que esta fent esta mal sobretot la «practica» que fa al carrer i el pensament esta mal perquè les dones som trofeus i quan diem que no es que no i no fa falta insistir com fa ell.

En conclusió Alvaró no deuria de fer aquestes coses al carrer ni a ningun lloc.

Anònim ha dit...

Aquest video es molt bó, peque Auronplay parla i critica a un home que es pot considerar una persona molt masclista, ja que el seu contingut en youtube tracta de videos de com seduccir a una dona, utilitzan unes tecniques que no son gens les apropiades, ya que es poden considerar i es consideren acos. A mes a mes aquest home parla de les dones com si no foren res i dien unes tonteries que no tenen gens de sentit almenys per a una persona amb cerbell.

Javi Wolf ha dit...

Álvaro Reyes es un home que tracta a les dones com a objectes assetjant-les i furtant-les besos
aquest individu crec que quan una dona di que no vol dir que si.

Aquest individu fa vídeos per a Internet assetjant dones i posant títols insultants a la vegada que denigrants per al sexo femení,a aquestos vídeos fa coses com besar-las sense permís o agafar-les les partes nobles.

Álvaro Reyes es considera un Galan però es un assetjador que no es capaç de relacionar-se amb persones del sexe oposat si no es assetjant-les.

La meua opinió sobre aixo es que segurament no l'agradaria que assetjaren a la seua germana o mare,per aixo crec que deurien denunciar-lo d'una vegada per a que deixara d'assetjar a les dones.

Pau Goldman ha dit...

El vídeo que he vist tracta sobre que un «youtuber» molt famós «Auronplay» comenta que una persona que penja vídeos a youtube sobre com intentar seduir a les xiques. Hi ha molts vídeos d'ell en què va pel carrer i para a dones, parla amb elles i de sobte lis dona un bes. També té vídeos que tracta de seduir a dones obeses i quan està parlant els posa la mà en les seues parts nobles. Això que fa és assetjar a la gent i la gent que li ho ha fet ho hauria de denunciar. També diu que quan una xica et diu que no en realitat està dient que sí.

La meua opinió és que no cal penjar eixos vídeos en xarxes socials perquè hi ha gent que es pensa que el que està fent està bé i ells també ho fan. També ha de saber quan li estan rebutjant. Aquest home assetja a la gent per a paréixer que ell és atractiu i el que realment està fent és assetjar a les dones que el rebutgen. Si una dona et diu que no has de deixar-la perquè no et vol.

Adrian Wolf ha dit...

Hola sóc Adriàn Wolf
aquest vídeo no m'ha agradat gens perquè el xiquet agafava del coll a les xiquetes que veia pel carrer. El xiquet que comentava el vídeo deia que si ell veia que l'altre xiquet li agarrava del coll a la seua germana ell li pegava un cop de puny i no despertava en 3 dies. Jo faria el mateix perquè ell no té dret a agarrar a les xiques pel coll i donar-los un bes.

David Wolf ha dit...

Hola, sóc David Wolf,

Aquesta historia parla de un home que va mal a les dones ,no les deixa escapar ,les agarra del coll
se pensa que totes li volem...

A més el que comenta la historia es un xic molt popular «Auronplay»i m'agrada molt,i la historia també,pense que trata molt bé el tema.

Carla Becker i Sheila Becker ha dit...

Bona vesprada a tots i a totes.
Hui hem triat aquest comentari perquè ens ha paregut molt interessant el tema del assetjament masclista al carrer, ja que hui en dia les dones pateixen aquest tipus de assetjament. En aquest video Auronplay critica el canal de Alvaro Reyes, però el critinca de una manera raonada, es una persona inconscient del que fa, ja que nosaltres creguem que és acos i tampoc a ningú li agrada que vagen darrere seu com si foren uns gossets.

La nostra opinió és que Alvaro no té ni la minor idea de com conquerir a les xiques, ja que pensa que si diu una xica que NO es que en realitat si vol i tens que insistir-la a coses que no vol més o robar-li un bes sense contar amb la seua opinió.

Continuará...

Carla Becker i Sheila Becker ha dit...

Bona vesprada a tots i a totes.
Hui hem triat aquest comentari perquè ens ha paregut molt interessant el tema de l'assetjament masclista al carrer, ja que hui en dia les dones pateixen aquest tipus d'assetjament. En aquest vídeo Auronplay critica el canal de Alvaro Reyes (youtuber), però el critica d’una manera raonada, Alvaro Reyes és un assetjador que va molestant a les dones per el carrer, les grapeja, les dona besos sin el seu consentiment… i encima ens considera un coach en habilitats socials.

Alvaro Reyes no té ni la minor idea de com conquerir a les xiques, ja que pensa que si una xica diu que NO és que en realitat si vol. Si diu que no, tens que respectar la seua opinió perquè tú no eres ningú per a dir-li el que te que fer, a més tampoc tens que forçar-les a coses que no volen fer, com per exemple, donar-li un bes sense comptar amb la seua opinió, ja que més d’una segur que té novio, per a el li dóna igual que tinga o que no. Alvaro Reyes en molt masclista, a les dones nos toma com si foren un trofeo que el te guanyar.

En conclusió, la nostra opinió és que, ja que siga un youtuber o no, no le té que obligar a ningú siga xic o xics a fer el que ells no volen. Nosaltres pensen que es un assejatdor i como tal hauria que denunciarlo per a que no volviera a fer aquestes tipus d’actes.

A.R. Wollstonecraft ha dit...

Bon dia,

comente aquesta entrada perqué m'ha resultat molt impactant.

no estic d'acord per a res amb Álvaro Reyes. Estic molt d'acord en que el que fa és violació de l'intimidat e invasió de l'espai personal ja que pense que de cap manera es pot fer això, em pareix molt grau, ja que, si tots els homens pensaren com ell no podríem anar tranquil·les pel carrer . És increïble que estant en una societat tan "avançada" encara hi haja hòmens que pensen com este i pitjor encara, que duen a terme comportaments com aquests.No sé si pensar que aquest xic fa això perquè té algú tipus d'enfermetat mental... però siga com siga , és clarament un masclista.

La veritat és que em fa pena, en el pitjor sentit de la paraula, que una persona arribe a ser tan patètica i a pensar de manera tan irracional, peró, qué li vam fer? si ho pensa ho pensa peró alta cosa és que isca al carrer demostrant com és de patètic...

Com a dóna que soc, vull dir-li que no som objectes , que sóm més que un cos, tenim sentiments i per damunt de tot tenim DIGNITAT. Estic d'acord en que no hi ha que usar la violéncia i que les coses es solucionen amb les paraules, peró, si este xic es comportara amb mi d'aquesta manera, es portaria una galtada que ho faria penedir-se del dia en què va decidir eixir al carrer a assetjar a les dones, sincerament.

Finalment, vull felicitar al youtuber Auronplay perqué estic molt d'acord en tot el que diu.

Una salutació.

24.10.15