17 de febr. 2016

Revistes

Buzzfeed veiem com serien les revistes d'hòmens si foren com les de les dones.

- Papà calent. El look que necessites per anar a recollir els teus fills al col·legi.
- Arhg! Així són els teus futbolistes favorits sense pentinar.
- Hora de tintar-se: elles els prefereixen pèl-rojos.
- Els pits sí que importen: aprén a tocar-los com déu mana.
- Sexe: complir en la nit de noces.
- Mantenir-se sexi mentre arregles el motor d'un Seat. És possible.

Imagina com serien les revistes de dones, si foren com les dels hòmens.

Si vols mirar altres entrades sobre revistes

7 comentaris:

Abel de la Barre ha dit...

Bon dia,

Hui estic ací per a parlar sobre les revistes i la diversitat que ens trobem entre les portades de les revistes d'hòmens i de dones.

Hui en dia ens trobem unes portades de revistes on les dones solen eixir amb poca roba com pot ser el cas d' Interviu o FHM, setmanaris on estem acostumats a què en les seues portades apareguen dones semidesnudes.

En el cas de les revistes on els hòmens són els protagonistes de les portades, la cosa canvia molt dràsticament, podem veure a xics en trages o com si foren models de passarel·la; portada molt diferent de la de les revistes de les dones.

Hui en dia trobem un cas d'una revista molt coneguda com es Playboy; una revista on totes les publicacions eren de dones nues, però amb un canvi dràstic en les portades, les dones ja ixen paregudes a les revistes d'hòmens.

Aquests canvis són una definició dels gustos de la societat dels nostres dies, una societat que ha canviat respecte als anys anteriors.

Un comiat.

Rebeca West ha dit...

Hola sóc Rebeca i vaig a comentar, aquestes portades de revistes de homes.
Jo crec que si foren dones les de les portades estarien amb menys roba, de segur saldrien en sostenidor i brages. Segurament amb una pose que es cree que a els xics li agraden, en canvi els xics es ven amb trajes i molt bé vestits. I posant com si foren models.

La veritat la meua opinió d'aquest videó, es que no em pareix bé que els xics poden salir en portades de revistes amb trajes, molt bé arreglats i les dones casi sempre apareixen amb menys roba i amb postures sexys per a els xics.

En conclusió que crec que deberien posar els homes igual que les dones.

Irene Kahlo ha dit...

Bon dia,


Ahui m’ha cridat l’atenció aquesta entrada, perquè aquest nou fet és prou interessant. Breument aquesta entrada fa un canvi de sexe, és a dir, agafa les revistes de dones i les transforma com si foren per a hòmens, emprant de portada a una figura masculina.

El primer que vull dir és que en les revistes de dones, solament escriuen coses de bellesa, com seduir, com vestir-te, com adelgatzar, etc. Aquest fet és greu, de debò pensen les revistes que a les dones solament ens interessa i agraden les coses relaciones amb ser perfecta i estar sempre guapa?, perquè sincerament pareix que és això el que demostren.

Jo pense que a cada dona, com a cada persona li agrada un muntó de coses diferents, poden estar relacionades amb l'esport, la ciència, etc., no té per què ser sempre la bellesa. El mateix li pot passar a un home.

Quan vaig veure les portades de les revistes em vaig sorprendre i algunes en varen fer gràcia per les coses tan absurdes que posen com per exemple: “No conquistas nada con una ensalada” o “Mantenerse sexy mientras arreglas el motor de un Seat: ES POSIBLE”. Després de llegir-les totes, em vaig parar ha pensar en que en les revistes de dones posen coses molt paregudes, i en canvi no ens pareixen absurdes ni ens criden l’atenció.

He pensat, en aquesta ultima qüestió, i una resposta clara seria que la nostra societat encara ha d'avançar molt, que les persones encara som sexistes i ens queda un camí prou llarg per posar fi a això. Per aquest motiu pense que fer aquest tipus de coses, com és el cas del canvi de sexe està prou bé, per a reflexionar sobre aquest tema.


Un comiat.

Iris Rainbow ha dit...

Bon dia,

M’ha cridat molt l’atenció d'aquesta entrada perquè a mi m’agrada molt comprar revistes “de xiques”, però ara que he vist la veritat sobre aquest tema vull donar la meua opinió.

Bé, jo des de menuda sempre m'agradava comprar-me revistes com “La Bravo” i quan vaig créixer em comprava “La Divinity” o qualsevol altra. Però mai m’havia parat a pensar sobre les diferències que tenen una revista d’home i una de dona. En les revistes de dones sempre finquen apartats sobre la bellesa, com estar més sexi o qüestionaris per a saber si eres una bona novia. En canvi en les revistes d’hòmens no fiquen res d’això, sinó que fiquen temes més interessants i diversos com de cotxes, ciència i també de bellesa o moda.

Però al que vull arribar es a la pregunta de: Perquè les nostres revistes sempre parlen de temes repetitius i absurdes i els dels xics són més variats i interessants? Que nosaltres som menys que els hòmens i no podem entendre els temes que fiquen a les seues revistes?

Si compararem revistes de diferents marques, veuríem que les de xiques són absolutament iguals, però les dels hòmens també són iguals però amb diferents temes absurdes que a la societat no els impacta gens, sinó que sols les revistes de les dones ens criden l’atenció.

Doncs com hem pogut veure encara que la societat haja avançat prou en el sexisme seguim sense donar-li importància perquè sinó en revistes com aquestes no es pareixerien unes revistes apropiades per a cada sexe sinó que farien revistes uní-sexe en les que és parlaria de temes variats que ens poden importar tant com a xiques com a xics.


Un comiat.

Livana Cambrils ha dit...

Bon dia,

m'ha cridat l'atenció aquesta entrada perquè mai m'habia fixat en què es molt habitual vore revistes de dones amb consells com: com maquillar-te, amb dietes, consells de bellesa, etc.. pero, en canvi no es res habitual vore resvistes per als homes amb coses paregudes.

Les revistes d'homes habitualment son les de futbol, i el que m'ha cridat l'atenció d'aquesta entrada es que ens fan vore com serien les revistes d'homes si foran com las de les dones que, habitualment ens donen una imatge de «dona perfecta» a la que totes ''ens tenim que asemblar''.

Per a concloure dir que aquesta entrada m'ha fet adonar-me un poquet més de com influeix la societat en les persones i que, si no hi ha una certa igualtat, es complicat no viure en una societat masclista que, encara que s'ha avançant cada vegada més amb aquest tema, gràcies a les persones que lluiten per la igualtat, no deixa de ser fins a cer punt una societat masclista.

Diego Thomson ha dit...

Bon dia,
Ara vaig a comentar aquesta entrada, la qual em pareix molt indignant (l’entrada no, el contingut, no vull malentesos).

Per què sempre el mateix? No puc entendre-ho, i em fa mal, perquè jo sóc home i hi ha vegades que em dona vergonya ser-ho. Açò és per culpa d’aquesta maleïda societat, els seus estúpids tòpics i les persones que donen suport i compren aquestes revistes, siguen homes o dones, perquè he de recalcar que desgraciadament hi ha moltíssimes dones que són molt masclistes, cosa que per a mi és increïble i impensable, ja que t’estan menyspreant gratuïtament. Per la meua part, jo proposaria (encara que siga utòpic) una rebel·lió a escala mundial contra la nostra societat masclista i sexista, començant en aquest cas per boicotejar aquestes revistes i no comprar-les, fer soroll, cremar-les davant de les multinacionals que ens fan tant de mal i les trauen a la venda.

Concloent, vull fer un cridament a tothom i a “totdon” que estiga en contra d’aquestes injustícies i que parle, que faja molt de soroll, perquè nosaltres, els ciutadans tenim el poder, i els governants i multinacionals que volen jugar amb nosaltres i els nostres sentiments es poden preparar, perquè la revolució s’està cuinant, a foc lent però va a quedar molt saborosa...

Salut!

IVAN 4ºB ha dit...

Revistes
Bona vesprada, avui vaig a comentar una portada sobre revistes.
Bo com ja tots sabem les revistes de dones son mes atrevits em referís a que hi ha moltes de eixes revistes en els quals apareixen dones quasi despullades, es a dir que estan amb el sostenidor, i a vegades sense el, i simplement se tapen amb el brac, i amb els bragues.
En canvi quan es tracta sobre les revistes on apareixen homes, la cosa canvia dràsticament, ja que estén mes vestits, però també hi ha algunes revistes en els quals hi ha homes sense camisa, mostrant els abdominals, però res mes.
Ara vaig a respondre a la pregunta que apareix en l’aportació:
Imagina, com serien les revistes de dones, si foren com les dels homes?
En el primer lloc hauria un canvi enorme ja que el gènere masculí se sentirien avorrits vent les revistes amb les dones vestides, però per exemple les dones les passaria el mateix que als homes en la actualitat. En segon lloc si les revistes de dones foren com les dels homes en la revista se parlaria sobre els coses de homes i de dones, aleshores seria molt avorrit llegir aquestes revistes per a dones. A les homes les passaria e mateix.