24 de nov. 2019

En el planeta Terra...

Aquest és un dibuix trobat en una classe de primer d'ESO. Imagineu que uns extraterrestres vingueren al nostre planeta a investigar-nos, i volgueren saber què és el sexe per a nosaltres. Quina seria la seua descripció de les persones humanes i la seua explicació sobre el sexe i les nostres pràctiques sexuals si veren aquest dibuix? 

Una possible descripció començaria així:

En el planeta Terra, les persones humanes presenten un clar dimorfisme sexual fruit d’una concepció binarista dels cossos; és a dir, només consideren l’existència de dos sexes, mascle i femella, i no sembla haver-hi cap representació d’estats intersexuals. Una primera hipòtesi és que en aquest planeta del Sistema Solar del Nord hagen exterminat les persones intersexuals. L’altra hipòtesi que barallem és que hagen utilitzat tècniques de normalització corporal, com ara cirurgies o hormonació –totalment prohibides al nostre planeta per la Convenció de Drets Interplanetaris–, amb l’objectiu que els cossos no binaris desapareguen. 

Quant als espècimens femenins, resulta sorprenent veure que no sempre tenen rostre, i quan el tenen, manca totalment d’expressió emocional, i a més no sembla que tinga capacitat de comunicar res ja que la boca és aparentment no operativa per a articular paraules. Pel que fa als espècimens masculins, deuen patir algun tipus de malaltia, ja que es pot observar una hipertròfia dels genitals, que en molts casos dona lloc a una grandària superior a la resta del cos. En alguns casos, els genitals masculins tenen vida pròpia...  

Pel que fa a les seues pràctiques sexuals, aquestes...


Els missatges que apareixen en el dibuix són: "Assassins", "Oh, me la meten!!", "Sí, oh, yo también me apunto!", "Venga, un trío" i "Mamá, te quiero; ya voy corriendo!! Mamá, ya voy!".

I que no se'ns oblide: la desigualtat sexual també és violència. 25 de novembre: Dia contra les violències  masclistes. 

32 comentaris:

salva ha dit...

On el planeta terra els cossos son estranys. Son cossos deformes en quant als espècimens femenins els cossos no teniu cara i son un objecte sexual per els espècimens masculins quins teniu una hipertrofia dels genitals.

En el planeta terra solo existeixen els cossos femenins i els cossos masculins, no existeix cap cos intersexuals. El planeta terra es un lloc injust

Eva Davia ha dit...

Ja han passat més de dues setmanes des de que vaig venir a la Terra i no entenc res. Al paréixer, els humans parlen molt sobre la seua reproducció, la qual es molt entranya. En els essers humans hi han dues sexes, el masculí i el femení, ells es aparellen, introduint el aparell masculí en el femení. Puc veure que es pot fer alguna cossa anomenada trío, vaig investigar més a fons sobre aquest.

Suposadament, aquesta acció es fa per a fer bebés i créixer com a especie. Hui vaig tornar a la maua galàxia, ADEUU!!

3r C ha dit...

Correcció dels comentaris:

Salva

En el planeta terra els cossos són estranys i deformes. Quant als espècimens femenins, els cossos no tenen cara i són un objecte sexual per als espècimens masculins, que tenen una hipertròfia dels genitals. Ací sols existeixen humans femenins i masculins, i no hi ha cap cos intersexual. El planeta terra és un lloc injust. 25.11.19

Eva

Ja han passat més de dues setmanes des que vaig venir a la Terra i no entenc res. Al paréixer, els humans parlen molt sobre la seua reproducció, la qual és molt estranya. En els essers humans hi ha dos sexes, el masculí i el femení, i s’aparellen introduint l’aparell masculí en el femení. Puc veure que es pot fer alguna cosa anomenada trio. Investigaré més a fons sobre aquest tema. Suposadament, aquesta acció es fa per a crear bebés i créixer com a espècie.

Hui tornaré a la meua galàxia, ADÉUU!! 25.11.19

Rubén ha dit...

Hola, vinc d’un altre vinc d’un altre planeta i ja fa més de 3 setmanes que he arribat a la Terra i encara no m’acostume. En la Terra les persones es basen en tindre dos identitats per a les persones, es a dir com a home i com a dona. En la Terra les dones són com joguets per als homes a l’hora del sexe.

En el dibuix els penis es dibuixen com si foren pistoles o metralletes, es a dir, com que l’home en el sexe es dolent i és el que la controla. La dona es veu com a la dèbil. També en el dibuix apareixen unes frases escrites per un alumne/alumna que no sé encara molt bé el que significa, però crec que diuen el que acabe d’explicar antes.

La meua conclusió sobre els habitants de la Terra es que tenen a l’home com el dominant i la dona com el joguet d’ells.

Xavi Bon ha dit...

Estic 2 anys en un planeta que es diu LA TERRA, el que té de mal això és que no trobe res de vida en la terra, a soles animals o plantes seques. També he encontrat molts dibuixos relacionats amb el sexe. No sé com són els humans però pense pels dibuixos que els agrada molt el sexe. D’on vinc (del planeta ERR 2323) no es pot tindre relacions sexuals.

En el dia 875 (en la Terra) me vaig trobar una xica d’uns 34 anys amb ferides. Ella es va espantar però va vore que la volia ajudar i es va deixar. Ja fa 2 setmanes que vaig conèixer la xiqueta, pense que som nóvios perquè per primera vegada he tingut relacions sexuals. Ja entenc per què feien els dibuixos, perquè per una part és graciós però si no haguera tingut relacions sexuals haguera pensat que els humans són molt diferents. Però ara que he conegut a una persona pense que és: simpàtic, molt agradable, etc.

Hada d'Aquitània i Paula Malher ha dit...

Fa poques setmanes que hem arribat a aquest planeta, la Terra.

Al planeta Terra hem observat com és la seva sexualitat. Hi ha diversos tipus de practicar el sexe, el més comú és entre dues persones de diferent sexe, però també n’hi han més variants com per exemple: dues persones del mateix sexe ( suposem que ho faran amagats ) més de dues persones o inclús més de tres, etc.

En el dibuix es pot vore que els xiquets de primer d’ESO tenen una pensament sobre la sexualitat diferent al que es realment. A la primera part observem com els xiquets utilitzen el penis d’una forma violenta com si fora un arma per matar persones, però es això es totalment diferent a la realitat.

Cada dibuix du una frase, en total son cinc frases, que son les següents: « Assassins», «Oh, me la meten», « Si, oh, yo tambien me apunto!», «Venga, un trio» i «Mama, te quiero; ya voy corriendo!! Mama, ya voy!».

Virginia i Sandra Garcia ha dit...

Al planeta Terra pel que em pogut interpretar per un dibuix d’un xiquet de primer d’ESO, sols hi existeixen dos sexes. Pareix ser que la intersexualitat ha segut eliminada o inexistent. Segons les hipòtesi dels historiadors del nostre planeta els genitals fluïts hauran segut operats o eliminats per algun tipus de màgia terràquea.

En el cas dels genitals pateixen d’una grandària de mesures abundants que mai s’havien vist abans. No ens imaginem com poden realitzar les tasques quotidianes amb eixes talles. També es poden visualitzar membres sexuals sense cos, es a dir, amb vida pròpia que inclòs parlaven. Un exemple seria un penis que es troba al dibuix el qual diu: «Venga, un trío». Altra cosa que ens ha descol·locat ha segut la imatge d’uns cossos nus sense cap.

Altre aspecte del sexe que em pogut diferenciar, és que a soles hi ha sexe heterosexual, cosa que en el nostre planeta ja es casi de l’antiguitat i quasi no s’hi veu. Pareix que sols s'interessen per la penetració o el sexe oral de la dona al home i que sols sent plaer l’home.

Ignasi Mozart ha dit...

Després de 3 anys estic en un planeta anomenat La Terra i no sé molt bé el que fan aquests humans són molt rars, ahir m’encontre un dibuix amb humans fent cosses grosseres i també a uns xics assetjant a una xica. Quan se’n varen anar vaig veure a la xica plorar i li pregunte perquè, em va dir que aquests xics la estaven dient que li pagarien 100 euros per a fer relacions sexuals amb ella «o un trio» i també em va dir que li varen pegar l’altre dia per negar-se a fer relacions sexuals amb un munto d’homes, desprès jo la vaig acompanyar a la seua casa per a que no li passara res. Al dia següent vaig veure als mateixos homes intentant-lo amb la mateixa xica que vaig acompanyar a la seua casa i quan em va veure la xica em va dir que li ajudara amb aquests homes perquè li volien ficar dins de una camioneta per a fer relacions sexuals. L’ajude i 10 anys desprès no volien saber res de la xica.

Hardeep Ethel Smyth ha dit...

A passat dos anys que ja estic en aquest planeta que es diu TERRA i només se que hi han persones, plantes i animals, però sempre quan estic passejant totes les persones de aquest món estan parlant sobre el sexe.

Jo soc de un planeta molt xicotet que es diu IGNADAPARD però en el meu planeta no es parla res sobre el sexe, des de que he escoltat la paraula sexe vaig buscar el meu ordinador que és el sexe i va aparèixer el ERROR-259 que era el error que mai el extraterrestres varem descobrir, jo vaig descobrir que el sexe era condició orgànica que distingeix al matxos de les dones i el sexe, però vaig aclarir molt perquè les persones deien anim a la cama i tu me la xupes i me la metes.

Després al pròxim dia vaig encontrar la clau de per a que servia el sexe i el sexe pera les persones servia per a reproduir-se i tindre xiquets i augmentant la piràmide de població de les persones.

Marc Ciges ha dit...

Hola, hui fa 3 setmanes que hi estic a la Terra. He vist que es parla molt sobre la seua reproducció, la qual es molt estranya. A la Terra es veuen dos identitats, el home i la dona. Al paréixer es bassa d’introduir l’aparell masculí en el en l’aparell femení. Normalment en el sexe mana l’home a la dona, també en el sexe es veu molt important penetrar-li a la vulva i res mes, es a dir, el l dibuix que representa el sexe a sols es veu el penis que representa una metralleta, i la vulva com si fora un castell i fora la meta.

En conclusió el sexe es molt mes plac enter per a l’home i mes atabalat per a la dona, com si fora esclavitzada,, es a dir, que l’home domina en el sexe i la dona es un joguet per a ells.

Nacho Beach ha dit...

Els humans que fan per a reproduir-se? Perquè un xiquet de primer d’ESO a dibuixat això? !!!Per amor de deu¡¡¡, !Quanta violència dins d’un dibuix¡, ni que no superen reproduir-se, en el dibuix és molt masclista per el simple fet de que a la dona sé la mete una persona que no vol que sé la meta, també diu que se la va a meter dos homes per que un altre també se apunta.

Con la facilitat que es reproduir-se mental ment en el nostre planeta ( la telepatia o també anomenada sexe mental). No tenia sexe definit per això es pot quedar prenyada qualsevol de les dos persones.

Jo crec que en aquest dibuix l'únic que volen els dos xics es introduir-se-la a la dona, ja que en el dibuix l'únic que és demostra que li van a penetrar a la dona. Crec que el xiquet pensa que l'única que viola es un asessin, té un pensament equivocat per que pot violar qualsevol persona, inclòs en un futur tu pots ser un violador. Un violador pot ser tant xic com a xica, nosaltres em modernitzat que un violador sempre es un home, han agut casos que les dones han violat a un home i/o a una dona, i un home no sols viola a una dona, també pot violar a un home.

La gent que viola normalment són per que volen tindre relacion amb una dona que no vulga, etc.

Jo pense que el sexe es com una droga una vegada que’l proves no pots parar ( som addictes al plaer), normalment la perd abans una dona per el simple eix de salir amb xics o xiques mes matjor que l’unis que volen es follar o complair els seus plaers.

Dayana Leonarda ha dit...

Els essers del planeta Terra, tracten al respecte un tema sobre el sexe. Ens ensenyen que solo existeixen dos sexes: mascle i femella. Que no permeten estats intersexuals.
També sabem que hi ha varius tipus de sexes, però que no els permeten, els discriminen per ser d’aqueix sexe.
Per altra part en aquest planeta es poden fer cirurgies, no com el nostre planeta que no ens permeten.


En el cas dels xiquets tenen en ment una hipòtesi del sexe que no es veritat, pensen que el sexe es un joc i tenen maneres de pensar que no son correctes.
Allò que fan es que quan un xiquet no tingui ni idea que es això, es que un d’aquells xiquets li va a contar una versió que no es correcta sobre el sexe.

David i Almos ha dit...

Aquesta historia va sobre un alien que va a la terra per a conéixer el sexe en la humanitat.
Hola sóc Zim, jo visc en el planeta Fa-455 però vaig arribar a la terra fa uns mesos i seguisc sense entendre el sexe de la terra. En el meu planeta el sexe es molt diferent, solament hi ha un sexe, el Marsp. El Marsp es un tipus de sexe únic que te l’especie alienígena, no com en la terra que hi ha diferents sexes com el masculí i el femení. Als aliens l’agradava molt el sexe i per això quan vaig vindre aquí, no vaig practicar el sexe durant un temps per que òbviament a la terra no hi ha aliens, aleshores a ningú l’agrada practicar el sexe amb un alien, però tampoc li demanat a ningú per a fer-ho.
Ahir vaig conéixer a una xica anomenada Lisau i ella es creia que jo era un humà perquè me vaig disfressar de xic. Vam a quedar a sopar a un restaurant molt car. I després me vaig portar a la meua casa per a tindre relacions sexuals, peró quan estava apunt de tindre sexe es va espantar perquè jo era un alienígena.

Adrian Price ha dit...

La veritat, es que no se com reaccionar a aquest dibuix, si riure o plorar, es increïble el nivell al que han arribat els xiquets de 1 d'ESO. N’hi han moltes parts que no se ni el que son, i a mes, els comentaris d’ells no tenen molt sentit. No vull ni pensar el que els xiquets estigueren dient mentres feien l’obra d’art.

Si jo fora un extraterrestre, tornaria corrent al meu planeta, però si tinguera que descriure el paper, diria: El d’aquest planeta no es normal, en aquest paper que m’he encontrat ixen coses molt estranyes. Es pot contemplar molts aparells reproductius de diferent sexe, d’home i de dona, així que en aquest planeta no n’hi haurà mes sexes. També es poden vore paraules molt fortes com «Oh, me la meten!!» i «Assassins» això significara que fer el acte sexual es un delicte. Per ultim vull informar que si totes les persones del planeta foren aixi, no val la pena ni visitar-les

Izak i Alba ha dit...

Som uns extraterrestres que venim a la terra a observar un tipus diferent a la nostra,creguem que pot ser molt interesant aprendre de altres especies.

Quan varem arribar tot era molt diferent a tot el que coneixiem, tant com formes de reproducció i aparells reproductors, habien dos tipus d´especie, masculí i femení, cadascun es diferenciava per un aparell distint , un pene o vulgarment polla, i el femení per la vagina o vulgarment la cuca o el coño.

Normalment això se utiliztaba per la reproducció de l´especie , però també per un poc de placer, avegades feien una cosa anomenada trio, el qual consistia en 3 persones fent la reproducció juntes,
o una altra anomenada orgía,

Realment aquesta especie es molt extrany, crec que millor tornaremal nostre planeta...

Ainara d'Aquitania ha dit...

Soc un extraterrestre que he aplegat al planeta Terra fa uns mesos i la veritat es que no entenc com es tracta el sexe en aquest planeta, en la imatge dels dibuixos que han fet uns alumnes de primer d’ESO es veuen cossos d’home i de dona; en la imatge es veu com el home es el que predomina i la dona es com un joguet,cosa que no deuria de ser així ja que es una mica salvatge.
Em posaré a investigar mes sobre aquest tema, ja que em pareix interessant i m’agradaria aprendre mes, perquè al meu paréixer els humans son estranys; en el meu planeta el sexe no hi es així.

Dani Bon i Joan Smyth ha dit...


Hola em dic Frederic, porte en aquest planeta que es diu la Terra quasi un any i no me imaginava aquest caràcter dels humans, però tenen molt desenvolupat les tecnologies, educació i sanitat; el que a mi no m’agrada son els hàbits sexuals que s’aprenen.

Vaig anar a una biblioteca per a consultar de quina manera s’ha aprenia la sexualitat, vaig vore que hi havien moltes formes: vegen uns vídeos que els humans li anomenen porno, educació dels professors i a les seues cases; he pogut observar que la mes habitual en els joves es el porno.

L’altre dia vaig anar a un institut per a fer unes preguntes als xiquets, dos de les preguntes van a ser: vosaltres que penseu sobre la sexualitat? I qui domina en les relacions? La primera pregunta em varen respondre que la sexualitat servix per a reproduir-se o per a sentir plaer i en l’altra em digueren que sol dominar l’home. Jo vaig preguntar que perquè la dona i l’home estar amb la mateixa igualtat, i tots els xiquets em van respondre que la dona sempre a estat infravalorada en la seua societat; els vaig pedir un dibuix sobre la sexualitat i em posaren xiquets penetrant la vagina de la dona.

Sofia de Dia ha dit...

Els essers humans són una especie molt curiosa, tenen dos sexes que són els més comuns a ser, el masculí i el femení, en aquest dibuix que em aconseguit trobar per analitzar veiem dos dibuixos dels genitals masculins i femenins.

El primer en el que ens fixem es en els genitals masculins d’un home; els testicles són tan grans que els utilitza per a caminar, a més, són molt peluts no com el penis, eixa part no té cap pèl, té una palleta adherida al fal·lus, l’utilitza per a bufar i fer que els seus ous vagen més depresa. El segon genital masculí és un poquet diferent al primer, conserva el seu penis sense cap cabell però sols té un testicle, això li dificulta molt el transport, no té cap humà al que transportar per aquesta raó em deduït que son com els taxis voladors del nostre planeta, sols que aquests no volen i tenen una muntonada de pèl. Per últim, podem observar a un humà amb una mamelles i una figa molt oberta, per qual poden entrar els taxis penis perfectament, són com uns túnels i poden tindre cap o no.

Anònim ha dit...

En el planeta terra n’hi han dos tipus d’essers humans, pel que es veu en la imatge poden ser masculins o femenins, en aquesta es veu com l’aparell femení pot mostrar rostre o no, encara que no perden la capacitat de parlar, l’especie humana masculina es veu que tenen problemes amb el seu aparell ja que una part és molt més gran que el penis i igual que l’aparell femení, pot o no pot tindre rostre, encara que no es sap molt bé per on parlen, passa igual amb l’aparell femení que la vagina és molt gran .
Doncs ja que aquesta imatge l’han vist en una llibreta de gent de l’ESO, jo buscaria uns altres llocs per a investigar.

samara esparza ha dit...

Som un grup de científics que acabem d’arribar a un planeta anomenat LA TERRA, ens han enviat a fer unes investigacions sobre la sexualitat d’aquest planeta, al arribar ens adonem que tenen el cos diferent al nostre: tenen dos cames i dos braços, el seu aparat reproductor te moltes parts diferents.
Ells es reprodueixen de forma molt semblant a la nostra ells tenen orgasme i nosaltres no.

AMANDA I REBECA ha dit...

PER ACABAR EN CASA

A la Terra el sexe és molt diferent. Observem que hi han dos tipus de genitals diferents al dibuix. Tant genitals masculins com femenins són deformes i de tamanys estratosfèrics; això no passa al nostre planeta, ací hi ha persones que anomenem intersex.

Tenen vida pròpia ja que estan mantenint una «agradable» conversa: "Sí, oh, yo també m’apunte!", "Vinga, un trio",etc. Ens sembla molt interessant perquè on vivim no tenen aquesta capacitat. Amb un dels dibuixos en el qual apareix un home una mica estrany, podem apreciar com utilitza el seu penis com una pistola enorme; a la nostra galàxia no es pot utilitzar com un arma letal. Hem vist que els genitals masculins estan més destacats i detallats al dibuix que els femenins, al nostre paréixer, els hi dona més importància i protagonisme. Sembla que hi ha cert desconeixement del tema, perquè És sorprenent que les dones es lleven el cap a l’hora de mantenir relacions sexuals.

Carlos ha dit...

(per acabar) En el planeta Terra he observat que en els seus habitants es veuen fàcilment diferencies entre sexes, el aparell reproductor femení es veu un forat on s’hi te que introduir el aparell reproductor masculí que pareix un pal allarga, supose que ja estan acostumats a veure els aparells d’un altre sexe que no pareix que açò siga estrany sinó que es normal entre els humans, els humans poden transmetre les seuen infermetats a partir de el acte sexual, això em pareix molt interessant ja que en el nostre planeta no tenim infermetats a partir de l’acte sexual

amparo bolena ha dit...

PER A ACABAR
Acabem d’arribar al planeta Terra portem 6 dies ací, hem fet un parell d’investigacions i em trobat diferents classes de persones en concret dues. Es determinen per masculí (les persones que tenen un aparell reproductor format per: vesícula seminal, bufeta, pròstata, penis, testicles, etc.) i femení (format per: trompes de fal·lopi, ovaris, úter, vagina, etc). Ells per a relacionar-se sexualment es ajunten i es toquen, en canvi, al nostre planeta per a relacionar-se sexualment no et pots tocar sense que tingues una roba especifica.

Al nostre planeta el cos humà

luna i angel ha dit...

Portem 1 setmana a La Terra, hem observat que la reproducció es molt diferent a la nostra, ja que tenen contacte físic. Ens sorprén aquesta forma de reproducció, el xics tenen penis i les xiques vulva
al nostre planeta tenim relacions sexuals mentalment.

Ja portem 2 setmanes, encara seguim sense comprendre la reproducció en el planeta Terra, estem a punt de averiguar com es desarrolla, ens falta aprendre la utilitat dels aparells reproductors.

Aquesta es la última setmana, hem averiguat com son les relacions terrícoles,

Yasmina ha dit...

Hola, estic a la terra nova i porto tres setmanes que estic en aquesta terra i és molt estranya per a mi perquè en aquesta terra hi ha dos sexes femení i masculí i les persones es relacionen entre ells hi ha mucosa tipus de relacions bisexuals heterosexuals etc ... però aqui pel que jo he vist que parlen molt d'aquest tema. En aquesta foto els dibuixos estan representats de forma molt desagradable i dolenta. aquest és el meu opinió sobre la terra nova a què he arribat, gràcies.

Amanda i Rebeca ha dit...

A la Terra el sexe és molt diferent. Observem que hi han dos tipus de genitals diferents. Tant genitals masculins com femenins són deformes i de tamanys estratosfèrics; això no passa al nostre planeta, ací hi ha persones que anomenem intersex, que tenen ambdós.

Tindran vida pròpia ja que estan mantenint una «agradable» conversa: "Sí, oh, yo també m'apunte!", "Vinga, un trio",etc. És molt interessant perquè on vivim no tenen aquesta capacitat. A un dels dibuixos en el qual apareix un home una mica estrany, podem apreciar com utilitza el seu penis com una pistola enorme; a la nostra galàxia no es pot utilitzar com un arma letal. Hem vist que els genitals masculins estan més destacats i detallats al dibuix que els femenins; els hi dóna més importància i protagonisme. Sembla que hi ha cert desconeixement del tema, perquè les parts íntimes de les xiques són massa simples. També és sorprenent que les dones es lleven el cap a l’hora de mantenir relacions sexuals, com apareix a la il·lustració, perquè es suposa que aquestes tenen com a un dels seus fins rebre plaer i això és difícil d'aconseguir d'aquesta manera. Es mostra un sol tipus de reproducció, entre dona i home; també hi ha entre els mateixos sexes.

En conclusió, pel que hem vist les persones a la Terra realitzen pràctiques sexuals molt diferents en comparació al nostre planeta.

Desirée ha dit...

Els essers humans, efectivament, tenen un clar dimorfisme sexual causat per la seua manera de veure el sexe. Començant amb la sexualització de la dona tant en publicitat com en el seu dia a dia. Amés, la industria pornogràfica ensenya als jovens humans un sexe en el qual la dona és només un objecte o un article de plaer per al home i no una persona. D’aquesta manera aconseguixen que els xiquets tinguen una idea de la sexualitat errònia i pensen que és graciós fer aquest tipus de dibuixos per a compartir-los amb la seua classe.

Pareix que aquestos comportaments són completament normals en la seua societat la qual aparentment seguix vivint en l’Edat Mitjana.

Efectivament, als humans els fa falta molt de temps per a canviar la seua forma de pensar.

3r C ha dit...

Correcció de Yasmina

Hola, estic a la terra nova i fa tres setmanes que estic en aquesta terra i és molt estranya per a mi perquè ací hi ha dos sexes, femení i masculí, i les persones es relacionen entre elles. Hi ha molts tipus de relacions: bisexuals, heterosexuals, etc. però ací, pel que jo he vist, parlen molt d'aquest tema. En la foto, els dibuixos estan representats de forma molt desagradable i dolenta. Aquesta és la meua opinió sobre la terra nova a què he arribat, gràcies. 2.12.19

Anònim ha dit...

En el planeta terra
Sara Maconchy. M'ha paregut una barbaritat aquests dibuixos. No vol dir-lo però en la meua classe es dibuixen coses com així, i esque jo no ho se perquè es fa rissa. Son uns nens de veritat.

Juanjo Orsina i Ivan Beach ha dit...

Hola, em dic Unberto. També soc conegut a la Terra com «l’alien fumeta, l'únic alien que hi habita el planeta». Vaig ser expulsat del meu planeta amb 69 anys de vida per infringir varies lleis relacionades amb les drogues. Estiguí buscant un altre planeta, i aquest va ser l’únic en el que em van acollir. Soc un secret governamental; vaig pactar amb l’estat viure en completa discreció i jo m’entregaria per a que em feren proves.

Després d’un temps, vaig començar a investigar tot sobre aquest lloc; entre altres coses, vaig descobrir una ferramenta anomenada Internet, paregut al «Plork» del meu planeta, on es pot trobar tot tipus d'informació sobre la gent i el planeta en general. Vaig aprendre tot tipus de coses, la majoria similars al meu planeta, però em va impactar la «sexualitat». Mai havia escoltat d’un tipus de sexualitat tan física, on jo vivia era tot mental i no hi havia ningun tipus de plaer, ja que assoles ens reproduíem.

Em vaig informar més, i vaig descobrir que ací n’hi han dos tipus d’òrgans reproductors: el masculí i el femení. El masculí es un òrgan amb forma allargada i que creix quan va a haver-hi relacions. Aquest s’introdueix al femení en l’acte sexual fins que s'ejacula una substancia anomenada semen que fecunda els òvuls de la dona.

Un dia es va trobar un dibuix d’una classe d’institut de 1º d’ESO, es a dir, el va fer un alumne d’uns 12 anys més o menys. El vaig trobar navegant per Internet, a una pàgina anomenada «Karicies», que tracta sobre la sexualitat. A la il·lustració es pot observar una exageració dels òrgans reproductors dels humans, acompanyats per uns comentaris que poden semblar grotescos.

La meua conclusió és que l’ésser humà és binari, es a dir, que assoles pots ser home o dona, i també que els actes sexuals serveixen per al plaer a més de la reproducció.

Marcos ha dit...

Hola, soc un extraterrestre de la galàxia Andrómeda, fa cinc anys em van bandejar del meu planeta natal per descobriments del vostre planeta la Terra. Vaig descobrir que en el vostre planeta hi ha dos sexes diferents el masculí i el femení cosa que en el nostre planeta és diferent ja que tots som hermafrodites. Només per descobrir el vostre sexe em van bandejar per a tota la vida del meu planeta.

Raquel Mahler, Alba caccini ha dit...

En el planeta terra n’hi han dos tipus d’essers humans, pel que es veu en la imatge poden ser masculins o femenins, en aquesta es veu com l’aparell femení pot mostrar rostre o no, encara que no perden la capacitat de parlar, l’especie humana masculina es veu que tenen problemes amb el seu aparell ja que una part és molt més gran que el penis i igual que l’aparell femení, pot o no pot tindre rostre, encara que no es sap molt bé per on parlen, passa igual amb l’aparell femení que la vagina és molt gran .
Doncs ja que aquesta imatge l’han vist en una llibreta de gent de l’ESO, jo buscaria uns altres llocs per a investiga.
En la foto, els dibuixos estan representats de forma molt desagradable i dolenta, el que els aliens deuen de pensar es que l’ésser humà és binari, es a dir, que assoles pots ser home o dona, i també que els actes sexuals serveixen per al plaer a més de la reproducc