11 de nov. 2014

Princeses que no volen ser salvades

Entrada de Sandra Becker (1r ESO A)

Aquest vídeo tracta d'una princesa que està farta que la salven els homes. S'anomena Elsa; però les altres princeses, com estan enamorades dels seus prínceps, li porten la contrària. Ella diu que les dones són fortes i que no necessiten cap home per a salvar-se. També diu que en lloc de salvar els homes a les dones, elles també podrien salvar-los a ells. I és que en tots els contes sempre es canta la mateixa cançó i també en tots els llibres. Per què sempre han de salvar els xics a les princeses? Per què no salven les princeses al xics?

49 comentaris:

cintia tristan ha dit...

Yo vaig a comentar aquest vídeo http://www.youtube.com/watch?v=tQ6IWMeINO8.
Aquest vídeo tracta d'una princesa de que no vol un home i tracta de convencerles però les princeses
no li fan cas. Elsa diu coses roines però tot el que diu es veritat.
Elsa diu que no li fa falta un home per a fer coses ,la meua opinió es que Elsa te raó .
Vus anime a que vogau el vídeo per que esta chulo.

Bea i Tamara Washington ha dit...

Princeses que no volen ser salvades


A vore, el vídeo tracta de els estereotips que donen els dibuixos i les pel·lícules a les xiquetes, sobre que en la seua vida necessiten a un home, si o si, per a que siga una bona vida, si no es dona com a que no son querides per ningú.

La meua opinió esque per una banda no els necessiten, però per altra si, a vore per a reproduir-nos si els necessiten però per a treballar o per a la vida diària no, asi que per una banda si tenen raó però per altra no.

ERIC Y IVAN 3ºC ha dit...

PRINCESES QUE NO VOLEN SER SALVADES

Aquest vídeo tracta d'una princesa que està farta que la salven els homes.Ella diu que les dones són fortes i que no necessiten cap home per a salvar-se. També diu que en lloc de salvar els homes a les dones, elles també podrien salvar-los a ells. I és que en tots els contes sempre es canta la mateixa cançó i també en tots els llibres.

OPINIÓ:
Nosaltres opinem que la protagonista del video te rao perque en totes les pelicules i en tots els llibres sempre pasa que el home salva a la dona, i no em pareix be que sempre siga aixi.

Javier Bebel ha dit...

Les princeses necessiten un príncep, perquè les pel·lícules de princeses estan dirigides a un public infantil generalment femení. Així, aprenen que s'han de recolzar en un xic, amb el que haurà de compartir amor. En frozen, la germana de la reina, Elsa, no es salvada pel seu príncep, sinò que es salvada sa germana i es més, el príncep te un paper quasi nul a la pel·lícula.

La pel·lícula estén un lleuger teló de “trencament de estereotips”, però continua amb el didactisme típic cap les xiquetes que la vegen; però queda disfressat per el moment en el que la princesa es salvada per sa germana. Els estereotips i les ensenyances de Disney continuaran encara i Frozen no es la fi. Els xiquets i encara de adults, aprenem i copiem el que vegem i açò es utilitat per les empreses per transmetre missatges mitjançant els grans mitjans de comunicació i alienar les persones per que la societat siga mes controlable.

Eixe estereotip (segons el meu punt de vista masclista) romandrà en la societat i es continuarà ensenyant a les xiquetes, però amb eixe i amb tots ocorrerà el mateix si ningú reacciona.

Vicente i Boro Bebel ha dit...

Nosaltres pensem que aquest vídeo te raó per una part però per l'altra pensem que aquests personatges es varen crear com a princeses i no es poden cambiar els seus rols que en aquest cas si que es ser salvades.
Es una llàstima que la societat siga així de masclista però es el que hi ha, però en algunes series i pel·lícules si que l'heroïna es la dona y no l'home com en kim possible.

Miguel Angel West ha dit...

Bona vesprada a tots i a totes.

Aquest vídeo m'ha agradat molt, es una perfecta representació de la ideologia que haurien de tindre totes les dones en respecte als homes.

Crec que moltes dones han de canviar la seua mentalitat i deixar de pensar que son una part complementària de la parella o de l'home, és a dir, les dones no depenen per a res dels homes, elles ho poden fer tot sense necessitat de ningun home.

Considere que moltes dones haurien de fer cas a aquest vídeo i deixar de dependre dels homes.

Fins a la pròxima! ;)

Sara Becker y Yoli Wolf ha dit...

Bona vesprada.

Ens ha cridat l'atenció aquest vídeo, perquè hi havien moltes critiques sobre Disney per aquest tema, però es el primer vídeo que veiem així, es com si les princeses de Disney estiguen protestant, perquè per les pel·lícules de Disney, a les dones se nos ha atorgat la imatge de fluixes, de no saber defensar-nos assoles, i no es així, les dones de avui en dia ja no necessitem que el nostre “príncep” ens salve, perquè les dones ja som independents, i no som de ningú ni res per l'estil.

A banda en el vídeo intenten traure el seus punt còmic, per altre lloc ens a agradat i demostra que tot el món no pensa igual i que tots podem pensar diferent a el que es reflexa a la televisió o als llibres. Gracies a aquest vídeo es poden obrir moltes ments o idees que es hagueren quedat antiquades, ja que pensar que necessitem a un home està molt fora de la nostra època.

La princesa Elsa, es la que “obri” els ulls a les altres princeses de que no necessiten a un home ni que les rescaten, que poden ser elles mateixes les seues heroïnes, i te tota la raó en tots els contes conten lo mateix i ja es comença a ser molt pesat.

Abraçades i petons per a tots!!!

Mònica West ha dit...

Estic feliç per que aquest tipus de vídeo es el que realment em convenç.
A la companya Disney, sempre les dones depenen d'un home i considere que no es cert.
Crec que ja va sent l'hora de defensar els drets de les dones i saber que no depenen de ningú ja que som lo suficientment intel·ligents per fer qualsevol cosa.

Sempre, les dones han sigut considerades com les dones de la casa, i els homes com els fort i valents que no depenen de ningú.
Considere que aquest vídeo vols expressar el seu desacord amb d'imatge que donen de les dones a les companyes que tristament tenen que ensenyar a les noves generacions lo correcte de lo incorrecte. Pel contrari moltes persones defenen eixes exemples per que són els clàssics i pensen que no repercuteix al pensament cossa que es totalment incorrecta, d'eixa forma ens intenten donar una idea equivocada i per a res justa.

javi beker ha dit...

Hola a hui vaig a parlar de el vídeo de karicies anomenat princeses que no volen ser salvades.
Aquest vídeo tracta sobre una princesa anomenada Elisa que no vol que la salven mes perquè ja esta farta de que la historieta sempre acaba igual. Els altres princeses li van dir que no era així perquè esta no havia estat maig enamorada,per això es queixa, al cap de un poquet la princesa va convèncer a les altres princeses per a que aquest succés no ocurreix mes.

Jo crec que aquest vídeo es una metàfora del que esta passant ara i el que va passar va fer molt de temps,que les dones no poden treballar en alguns treballs perquè son dones i fa un muntó de temps els dones no podien treballar. Aquest temps ja va passar per això les dones de aquest vídeo van fer aquesta cançó per a manifestar-se.
El vídeo m'agrada t en el tema de com s'han manifestat però per la cançó i per el vídeo no m'agrada res

consuelo i axelle ha dit...

Hola som Consuelo i Axelle West.
En aquest vídeo hem pogut veure un petit exemple de masclisme.
En el vídeo podem ver a les coneixides princeses de Disney, a las que estem acostumats a veure en perill o atrapades en algun lloc.
Totes les princeses estan acostumades a que el seu príncep blau vinga i les rescate del perill, i no s'adonen que es estan sobrevalorant .
Una d'elles , la princesa de frozen , anomenada Elsa, no esta convençuda d'aquest estereotip .
Elsa intenta covençer a les altres princeses que estan cegades per l'amor,però elles no la fan cas i la ediuen que pensa aixi perque encara no ha encontrar al seu príncep.
Mentre que van cantant s'adonen que abans de aparèixer el seu príncep elles tenien somnis.
Finalment s'adonen que no necessiten que les salven perquè ellles son fortes i es valen per elles mismes.

Jo pense que tenen raó, perquè totes som xiques fortes, intel·ligents i sobretot úniques i no necessitem a ningú home per ser feliç.

David José Kent ha dit...

He vist 6 vídeos sobre el masclismes. El primer és de les princeses Disney, però encara que tingueren raó sobre el masclisme i que haurien de dirigir la seua vida, hi ha una princesa anterior anomenada Mèrida, que va ser la 1a en mostrar signes d'oposició al model de príncep masclista.

El següents 3 vídeos són del masclisme i de que ser masclista és de cavernícoles, té tota la raó i estan els vídeos molt currats. Tenim que lluitar contra aquesta discriminació perquè cada any moren de 30 a 40 dones per aquestes persones cavernícoles.

Lluitar és molt important i posar d'exemple un futur sense masclisme és el millor exemple que es podia posar per a aquestos casos. I el vídeo del present d'un masclista en actiu és com una deshonra a la raça humana. És molt important que en un futur eliminem a aquestes persones d'aquesta societat perquè així estaríem un pas més a un món perfecte.

Noelia cambrils ha dit...

Aquest vídeo tracta de que una princesa diu que no necessiten un home i te raó peró les altres princeses no li fan ni cas, per qué diuen que estan enamorades i que aixo es lo millor del món. Peró al final les acaba convensint de que no necessiten un home al seu costat per a ser feliç.
Yo pense que aquest vídeo te tota la raó, no totes les dones necessitem un home al nostre costat.

Svetlana Stone ha dit...

M'ha agradat aquest vídeo perquè reflecteix la veritat i és que en totes les pel·lícules de Disney passa el mateix, i és que la dona ho abandona tot per l'home. I en totes les pel·lícules l'home té el paper de l'heroi i del més fort mentre que la dona té el paper de la xica delicada que necessita a un home al seu costat. Per aixo m'agrada molt el paper d'Elsa perquè és una Heroïna i no necessita a cap home en la seva vida. Crec que haurien de començar a fer pel·lícules més paregudes a Frozen per a què totes les dones sàpien que no sempre té que haver un home al seu costat per a què siguen feliços.

Malena Rousser ha dit...

Hola, aquesta entrada parla d'una princesa que no vol ser salvada per els homes.
Les altres princeses no fan cas per que pensen que estar enamorades es lo millor del mon.
Al final una de les princeses li va convencer a totes de que no li falta un home al seu costat.
Al final els princeses lla es troben fartes de que en tots els seus contes tinga que haver un principe amb el papel de heroe.
I ens van donar conta de que no fa falta un home al seu costat per a ser feliç.

Mario De Burgos ha dit...

Aquest vídeo parla de com quan les dones estan enamorades actuen com si el home fora a salvar-les. Et ensenya de com una princesa que està ja farta de que els homes siguen els herois. Ella diu que les dones són fortes i que no necessiten cap home per a que lis salve el dia. També et parla que les dones també poden ser les heroïnes en lloc dels homes. I és que en tots els contes i en les pelicules de princeses hi ha un estereotip de que els homes son els prínceps, els herois el que les salven, tot.

Crec que moltes dones han de canviar la seua mentalitat i deixar de pensar que son una part complementària de la parella o de l'home, és a dir, les dones no depenen dels homes, poden estar bé si es tracten amb igualtat i es respecten adequadament.

El vídeo m'agrada i a més les xicones estan prou bé i canten molt bé. Felicite el treball dels companys de 1º.

Raquel Stone ha dit...

Aquest vídeo no presenta un tema nou per a nosaltres. Novament apareix la dona com a inferior a l'home. Però és interessant la forma en que ho tracta. La protagonista és Elsa, el personatge de Frozen. Si hem vist aquesta pel·lícula haurem notat que no s'assembla a la resta de “princeses Disney”, perquè en aquest cas, Elsa té un problema que acaba solucionant a soles sense l'ajuda de cap home. Això trenca l'ideal de la resta de princeses. Se'ns mostra a una dona capaç de fer les coses per sí mateixa sense dependre de cap heroi ni estar enamorada d'un príncep. Seria la mateixa situació que a la pel·lícula de Mulan. Ens hem adonat que no apareix aquesta princesa al vídeo? Precisament per això. Perquè no té el “defecte” que la resta té.

El fet que es presente la crítica així i no com a una persona que simplement ho explicara, pense que cala més en la gent i potser crida més l'atenció als xiquets.

M'ha paregut bé que ho hagen plantejat d'aquesta manera. I volia dir, per finalitzar, que qui no haja vist Frozen que la veja. A mi personalment m'ha agradat molt.

lorenzo arenal ha dit...

PRINCESES QUE NO VOLEN SER SALVADES

Aquest vídeo tracta d´una cançó interpretada per Elsa una princesa Disney que a la fi no s´enamora d´un home i no li rescata ningú, la cançó diu que els homes no tenen perquè rescatar sempre a les princeses i que no necessiten cap home per a viure però la resta de princeses com que tenen un home al que estimen molt li contradiuen, dons Elsa comença a nombrar totes les coses que han deixat de fer o a les que han renunciat pels homes.

Les princeses s´adonen de que Elsa té raó i que és com si s´hagueren amagat darrere de l´amor, però elles encara que s´adonen de les coses perdudes, diuen que amb l´amor no es pot fer res, que és com una cançó i que ella no ho entenc perquè no ha encontrat el seu home encara.

El que aquesta cançó vol és trencar l´estereotip de que les dones han de ser salvades pels homes i no poden ser les dones les heroïnes que salven al seu príncep i sobretot que no necessiten cap home que les salve perquè elles mateixes poden arreglar-se-les.

Aquesta nova interpretació que li dones a les princeses Disney m´ha paregut en primer lloc molt graciosa per el com Elsa li diu a la resta de princeses les coses i per una altra part em pareix que compleix una llavor molt important ja que transmet uns valors d´independença dels homes i trenca amb tot l´establit durant els anys i açò m´ha agradat molt.

Cristian Becker ha dit...

En aquest vídeo podem veure con les princeses que als contes han de ser sempre salvades per un príncep, manifesten la seua opinió i la seua capacitat per dur a terme qualsevol tasca, tal com fan els seus marits.

Les famoses “princeses Disney” es rebel·len contra la monotonia d'haver d'estar sempre a casa i d'haver d'amagar-se darrere l'amor. Moltes d'elles van renunciar a tot el que tenien, tot per estar amb els seus amats. Totes elles volien viure aventures i visitar lloc però, atrapades en l'estereotip de la princesa, han tingut que renunciar als seus somnis.

Aquestes xiques són un clar cas de com els estereotips socials poden marcar la vida d'una persona per sempre, pel simple fet d'haver nascut en una situació o una altra. Són coses que es poden canviar però és necessària la col·laboració de tot del món per aconseguir una societat justa.

Rubén Du Chatelet ha dit...

En aquest vídeo es tracta un tema molt important com és el masclisme. Com ja sabem, en la actualitat no existeix una igualtat entre l'home i la dona; i com ja sabem, és la educació el aspecte més important en el que hem de fixar-nos per tal de canviar el pensament de la societat en certs aspectes com podrien ser el esports, el treballs, els rols de el home i la dona en casa, etc.

Els contes de Disney sempre han sigut molt masclistes. Es dóna la imatge de que la dona necessita un home per tal de millorar la seua situació. Però, això era així en la Edat Mitjana, ara vivim en una societat en la que una dona pot treballar, pot ser la que “porte els diners a casa” (frase que per cert pense que està molt antiquada). Aquest contes només fan pensar als xiquets que han de ser el herois de la historia, els més valents (perquè no tan sols els estereotips afecten a les dones, també als homes) i les dones han de ser salvades i cuidades pel valent home.

Com ja he dit, aquests contes estan obsolets, no té cap sentit parlar de ells en el sentit exemplificador, només com a un conte, un conte passat de moda, hem de parlar d'ells com el passat i la igualtat com a el futur.

Adrián Feijoo ha dit...

En aquest vídeo es vol expressar que les dones tenen els mateixos drets que els homes per a ser 'heroïnes' i salvar al príncep, ja que sempre es considera el contrari.
En tots els comptes és normal que el príncep rescate a la princesa, però aquest anunci vol reivindicar els drets de les dones a ser les heroïnes.

Considere encertat el que diu el vídeo, ja que les dónes no necessiten ser salvades per cap home, sinó que el seu amor pot donar-li respatller en els moments més dificils, i, el més important els donen amor. Per això, crec que ja no és correcte parlar de 'prínceps blaus' perquè les dones poden ser independents.

Altre tema que es tracta és que les dones ho donen tot pel seu amat i no els importa una altra cosa. La protagonista del vídeo, Elsa, vol reivindicar que elles són fortes i es poden servir per sí soles i que, sobre tot, poden ser les princeses qui rescaten els homes. Considere que totes les dones han de tenir eixe pensament i no han de ser dependents de l'home.

En conclusió, ha de desaparèixer el príncep i la princesa, l'heroi i la rescatada, han de desaparèixer tots els estereotips que consideren a les dones 'inferiors' perquè tos som iguals, tenim els mateixos drets, i les dones són capaços de no dependre de l'home, per això no volen ser rescatades.

Sara West ha dit...

Hola, soc sara vaig a comentar el vídeo de les princeses aquestes que diuen que no fa falta tindre un príncep i que estan fartes de sempre la mateixa historia es dir que el príncep li rescata i elles estan encantades amb la idea però ja estan fartes ja que tenen pràcticament la raó en els contes de els nens sempre diuen que el final sempre acaba be però en veritat no te que acabar be simplement per ser princeses i per ser una historia inventada.

Pense que la xica del vídeo amb el vestit blau te molta raó ja que es ella que comença la revolució aquesta.
Al principi les altres actrius del vídeo no estan molt d'acord però quan va passar poc a poc el vídeo es van enganxar a la cançó es a dir a cantar-la amb la nina que la havia fet que es la de blau.

En conclusió pense que el vídeo es una bon resultat ja que fa re-capacitar, també es veritat que a mi de xicoteta em agradava com a la que mes els rotllos aquestos de el príncep s'enamora i la rescata i tot aquest rotllo però ara de major pense que es tot una mentira perquè no tot en la vida sempre es tot de color rosa.

Sara West ha dit...

Hola, soc sara vaig a comentar el vídeo de les princeses aquestes que diuen que no fa falta tindre un príncep i que estan fartes de sempre la mateixa historia es dir que el príncep li rescata i elles estan encantades amb la idea però ja estan fartes ja que tenen pràcticament la raó en els contes de els nens sempre diuen que el final sempre acaba be però en veritat no te que acabar be simplement per ser princeses i per ser una historia inventada.

Pense que la xica del vídeo amb el vestit blau te molta raó ja que es ella que comença la revolució aquesta.
Al principi les altres actrius del vídeo no estan molt d'acord però quan va passar poc a poc el vídeo es van enganxar a la cançó es a dir a cantar-la amb la nina que la havia fet que es la de blau.

En conclusió pense que el vídeo es una bon resultat ja que fa re-capacitar, també es veritat que a mi de xicoteta em agradava com a la que mes els rotllos aquestos de el príncep s'enamora i la rescata i tot aquest rotllo però ara de major pense que es tot una mentira perquè no tot en la vida sempre es tot de color rosa.

Maria Backer ha dit...

Em pareix molt bé aquest vídeo perquè Elsa te raó, no necessiten que cap príncep les salve, elles soletes poden amb els problemes, el que passa des-de fa temps que en les pel·lícules sempre hi ha el home fort i valent que les ajuda, millor dit ho fa tot i no deixa que elles afronten els seus assumptes, el per què no ho sé realment, supose que per el masclisme i la societat ens ha fet creure que sense l'home res era possible però ara els productors també volen canviar aquest punt de vista i ja hi han pel·lícules en que ''l'amor verdader'' resulta ser l'estima d'una mare o d'una germana.

Unai/Daniele Kent ha dit...

El vídeo es una especie de musical en el que unes xiques actuen de princeses de Disney que diuen que son felices amb un home,i una de les princeses es fa antindre que no es fa falta dependre d'un home i acaben fartes de viure estereotipada-ment i volen ser llibres.

La nostra opinió sobre aquest vídeo mostra lo estereotipada que es la vida d'una dona i em pareix correcte tot el que es mostra en el vídeo,però també es cert que la vida dels home també es estereotipada,totes les persones els posen un estereotip per ha viure i conforme anem creixent alguns no tots nos adonem conta d'aquest,uns altres no ho fam i això fa que els antics estereotip no deixen d'existir i pareix que no avancem, però reialment poc a poc es va destruint i hi ha mes llibertat d'expressió de ser com tu vuilgues,cada dia es mes comú ver aquestes coses,però pese a estar en el segle XXI encara hi han persones con una forma de pensar molt antiga.

Franciele ha dit...

Hola, sóc Franciele i vaig a comentar el vídeo “PRINCESES QUE NO VOLEN SER SALVADES”.
M'ha paregut bé el vídeo, perquè tracten de convèncer a les altres princeses de que no necessiten sempre un príncep per a salvar-las.
També diu que sempre els homes tenen que salvar a les dones, i perquè no les dones als homes ?.
Peró a vegades és molt bonic quan un home és el heroi i salva a les dones.
Peró també no estaria mal que algun dia les dones salvaren als homes .
Be, aquest és el meu comentari.

kike y adri west ha dit...

Hola som kike i adri de 3ª B i avui anem a comentar la cançó o en aquest cas un video de comedia anomenat princeses que no volen ser salvades

Ens ha cridat l'atenció aquest vídeo, perquè hi havien moltes critiques sobre Disney per aquest tema, es com si les princeses de Disney estiguen protestant, perquè per les pel·lícules de Disney, a les dones se lis ha otorgat la imatge de fluixes, de no saure defensarse assoles, i no es així, les dones de avui en dia ja no necessiten que el “príncep” les salve, perquè les dones ja son independents, i no son de ningú ni res per l'estil.

En el vídeo intenten traure el seu punt còmic, per altre lloc ens a agradat i demostra que tot el món no pensa igual i que tots podem pensar diferent a el que es reflexa a la televisió o als llibres. Gracies a aquest vídeo es poden obrir moltes ments o idees , ja que da para pensar que no es necessita a ningu home per a ser feliç

La princesa Elsa, es la que “obri” els ulls a les altres princeses de que no necessiten a un home ni que les rescaten, que poden ser elles mateixes les seues heroïnes, i te tota la raó ja que en la malloria dels contes conten lo mateix i es molt pesat.

roxana wolf ha dit...

Hola soc Roxana, i voli comentar aquest vídeo, perquè sempre darerre de totes les histories de princeses tenen que aver un home.

Es això que diuen en el vídeo, una princesa de una peli-cula li diu la realitat a totes les princeses, però també intenta ferles comprendre que no necessiten un home per fer la seus vida.

Les princeses an influït molt en les xiquetes perquè sempre desde xicotetes diuen' cuan siga major un príncep me va a salvar, i nos anirem al castell'.

No-se perquè totes les xiques necessiten un home, totes tenim el nostre propi talent i tenim que desembrollar-lo i fer el que nos agrada a nosaltres.

La majoria de xiques encabisquen solament per tenir un xic, perden el seu talent, o encabisquen totes les seues vides per un home, però si verdaderament, vols un home no el busques tu deixa que venga el i tu frueix de la teua vida, i complix els teus sonis, tu tens que escriure la teu historia, i no tens que escondre darrere de ningun home perquè tu ets pots salvar sola, i menis darrere de 'el amor verdader' perquè la majoria de xics te van fe sofrir, i no val la pena lluitar.

Noelia West ha dit...

El vídeo de las princesas disney esta bastant be m'agrada molt la lletra de la cançó perquè las dones poden estar sense homes. Les altres prinseses no fan cas per que enamorar-se es millor, però Elsa las conven seguint cantant dient-lis que no fa falta un home per a salvarles que elles soles poden amb el problemes; finalment totes estan d'acord amb Elsa i canten amb ella que son felices elles soles.

Sonia Becker ha dit...

Hola sóc Sonia, i vaig a comentar l'entrada ''Princeses que no volen ser salvades''. Tracta sobre la princesa de la pel·lícula Frozen, anomenada Elsa, que pensa que en les histories els xics no sempre tenen que salvar a les xiques i ser ells sempre els herois. Ella intenta convèncer a les altres princeses del vídeo de que no necessiten un home, però elles pensen que quan estàs enamorada no importa res més que ells. Elsa, finalment, fa que les princeses ho comprendran i que també vulguen ser unes heroïnes.

La meua opinió sobre aquest tema es que en les històries de Disney sempre són les dones les que tenen algun problema i tenen que ser salvades pel seu príncep per a que la història tinga un final feliç. Pense que podrien fer alguna pel·lícula en el que passe el contrari i siguen les xiques les que salven als homes. Això també passa en vida reial, però no con princeses i prínceps.

En conclusió, totes les princeses de Disney haurien de pensar de la mateixa manera que ho fa Elsa, perquè té tota la raó del món i crec que les xiques som fortes i molt intel·ligents i que no necessitem ningú xic que ens salve per a poder ser felices.

Nerea Roussel i Olga Stone ha dit...

Hola, som Nerea i Olga, i anem a parlar del vídeo “PRINCESES QUE NO VOLEN SER SALVADES”. Tracta de que una de les princeses, opina que es pot viure perfectament sense la companyia d'un home, per al contrari totes les demés princeses pensen que es totalment al contrari, que sense un home no es pot viure, que no podrien ser felices sense ells. Elsa tracta de convèncer-les dient-les totes les coses que han tingut que perdre per els seus prínceps; al final del vídeo es donen conta que ni elles ni la seua felicitat depenen de ningú, només que de elles mateixes.

Hola, soc Nerea i vaig a donar la meua opinió perquè vuic, ok? Bé, aquest vídeo crec que és el millor que he vist en aquest curs, perquè n'hi han moltíssimes xiques que fan tot per els seus amors, que diuen que tant elles com la seua felicitat depenen d'ells, i quan s'acaba eixe amor, ploren molt i som les que més sofrim; mentre que a la majoria dels xics li dona igual tot, l'únic que fan és marejar-nos i fer-nos pensar que ells el son tot per a nosaltres per a que quan ens farem majors, que li férem tot: fregar, barrer, netejar, etc. I en veritat, tenim que dependre de nosaltres mateixes, perquè ningú ens pot xafar la vida, que després les que sempre estem amargades som nosaltres. En conclusió, que aunque sega jo la que diga aquestes coses, no tenim que plorar per ningú, no mereix la pena, ells nunca ploren per nosaltres, pues nosaltres tampoc tenim por què plorar per ells. I respecte al vídeo, em fa molta rissa perquè quan canten posen uns carotes... JAJAJA i em pareix una rissa total, que estén cantant sobre els xics de que no volen dependre de ells i tot aixó i que al final del vídeo ixen dos xics parlant i tal... mare meua que rissa... bueno adéu jeje.

Hola, sóc Olga i vaig a escriure la meua opinió, m'ha agradat molt el vídeo, ja que tracta de trencar els estereotips de que les princeses no poden viure sense un príncep. Es veritat, no tenim perquè dependre de ningú. Estic d'acord con tot el que ha dit Nerea, nosaltres som les que sofrim en una relació, també es veritat que n'hi ha homes que de veritat valen la pena. No puc dir res més perqué la meua companyera m'ha deixat sense paraules.

Adééééééééééééééééu xulis.

esther roussel ha dit...

Hola sóc Esther i vaig a comentar l'entrada de les princeses que no volen ser salvades. Aquest vídeo tracta de les princeses de Disney, que comença amb la princesa Elsa i diu que no els fa falta un home en la seua vida. També es pregunta que per què esperar a que l'home li salve el dia o per què estar confinada a l'amor verdader. Després els va dient tot el dolent que tenen les princeses, per exemple: a una la van drogar i l'altra té la síndrome d'Estocolm.

La meua opinió es que tenen raó, no les fa falta tindre un home en la seua vida perfectament se pot salvar ella a soles i viure un final feliç si en el,sempre les princeses tenen el problemes i les te que passar a ella tot el rato i en tots el contes. No sempre te que eixir un príncep per a fer-se el heroi i podrien fer un pel·lícula per exemple que el príncep tenga problemes i la princesa li salvar, jo pense que no quedaria gens estrany.

Ernesto Goldman ha dit...

Aquest vídeo va d'unes Princeses que esperen al seu amor veritable, però una es pregunta I si no ve? Llavors la princesa diu que per que una dona ha d'estar darrere d'un home, perquè no poden estar soles viure soles.
La meva opinió és que la Princesa que diu que una dona no te que casar-se amb un home obligadament. Igual que les dones no tenen que tenir un home ,els homes tampoc tenen que tenir una dona .Estem en un país on tots tendríem que tenir igualtats i drets com humans que soms, molta gent diu que els homes tenen més força etc..., i que les dones les agraden jugar amb les Barbis i perquè a un home no li pot agradar jugar amb les Barbis i les dones al contrari.

Os convide a que veuran aquest vídeo.

Lidia Wolfstonecraft y Nieves Stone ha dit...

Ens agrada molt aquesta entrada ja que tracta sobre princeses que n'oposen a seguir amb l'estereotip de “princeses”, que no voles ser salvades per cap príncep o heroi, volen ser elles per una vegada les que tomen les seues pròpies decisions. Estan cansades de que sempre tinguen que dependre d'un home, i que es pense que elles no poden arreglar-se-les a soles. Estem a favor d'açò ja que en realitat, a la realitat també passen aquest tipus de coses. Tant homes com dones estan mentalitzats de que l'home es superior i que les dones han de ser les que obeïxen. Aquestes princeses son un exemple a seguir per moltes dones. Volem igualtat de genere!

ruth ha dit...

Aquest vídeo tracta d'una princesa de que no vol un home i tracta de convencerles però les princeses no li fan cas i diu que les dones són fortes i que no necessiten cap home per a salvar-se. Amb totes les pel·lícules de disney sempre son iguals ,els seus pel·lícules son molt masclistes. La ultima peli-cula de disney la de frozen ,la germana salva a la seua germana ,no un príncep. Resulta que el príncep es malvat i volia fer amb el poder del palau. Aquesta pel·lícula demostra que no sempre el home ta he de salvar i esperar a que vinga.
Estic en el segle 21 , ja es el moment de canviar les coses. Jo he vist moltes xiquetes que volien ser princeses i esperen a que vinguen un príncep a socorri-les. De molt xicotetes nos eduquen per ser com les persones de la de tele, com que les homes son fortes, ràpids, la part fort ,el que no pode dir les seus sentiments, el que no pot plorar, perquè però els seus amigues el ho mirara de forma molt lletja a i el diran “marica”.A les dones sempre han de ser dèbils,netes , llistes, no deurien fer moltes esforç en les activitats deportives així els diran “marimax”.
Això no pot ser cada persona a de ser com vulga i fer lo que li agrade, això no es de ser així, després diguen que en aquest mon hi ha lliberta i així no no es veritat.
Tot el mon a de posar de la seua part perquè hi ha moltes persones atrapades i acaben suïcidats per no poder ser els mateix. Dins de 20 anys tot el mon podria ser igual en aquest pas. Tot el mon tenim el dret de ser com he de ser sinó ,menut mon.

Edgar y JJ becker ha dit...



Aquest video tracta de que la princesa Elsa diu que no necesita un home per a ser feliç.Elsa intenta convencer a les demes princeses de disney que no les fa falta un princep per a ser salvades i feliçes.

La nostra opinio es que les dones no farien res sense nosaltres,perque sense el homes no tendrien fills,pero el video te una part de rao ja que a les dones no necesiten un home per a ser feliç,pero el rol de les princeses de les pelicules disney que tinguen que se salvades per homes.tambe estaria be que un home fora salvat per una dona heroina.Si en una pelicula de disney el home fora salvat per una dona,la gent es quedaria extranyada i alomijor hi haurien protestes per ser salvat per una dona.

Maria Becker ha dit...

Hola, aquesta entrada parla d'una princesa que no vol ser salvada per els homes.
Les altres princeses no fan cas per que pensen que estar enamorades es lo millor del mon.
Ella diu que les dones són fortes i que no necessiten cap home per a que lis salve el dia.. La protagonista és Elsa, el personatge de Frozen. Si hem vist aquesta pel·lícula haurem notat que no s'assembla a la resta de “princeses Disney”, perquè en aquest cas, Elsa té un problema que acaba solucionant a soles sense l'ajuda de cap home. Això trenca l'ideal de la resta de princeses. A M'ha paregut bé que ho hagen plantejat d'aquesta manera. I volia dir, per finalitzar, que qui no haja vist Frozen que la veja. A mi personalment m'ha agradat molt.

Jose Mot ha dit...

Aquest vídeo tracta de que les princeses s´han fet lesbianes i que no volen ser rescatades per prínceps i després casar-se amb ells. Al parèixer les princeses estan fartes però em pareix raro perquè normalment les princeses sempre tenen un príncep.

rebeca de burgos ha dit...

Hola som Rebeca de Burgos i Marcos de Burgos.

-Anem a comentar sobre el vídeo de PRINCESES QUE NO VOLEN SER SALVADES.
Aquest vídeo va de les princeses: Aurora, Cenicienta, la Bella Dorment, Blanca neus, Yasmina, la Sirenita ...
Aquestes princeses estan molt enamorades dels seus prínceps i una xica... Que creem que es una princesa, les diu que no tenen que estar tan enamorades de un xic... Que elles poden estar bé assoles
que no tenen que dependre de ningú home, que elles poden fer les cosses per elles mateixes.

Nosaltres pensem que este vídeo esta ben fet, però si tu tens una parella en la que estas molt de temps, estable i esteu enamorats... Peró lo important esque esteu còmodes els dos amb la relació.

Àngel Mott ha dit...

En aquest vídeo podem veure com la
princesa de l'última pel·lícula de Disney: “Frozen” canta una cançó
en la qual critica durament la filosofia que durant els últims anys
havia tingut la companyia Disney. En totes les pel·lícules de Disney
les princeses havien de ser salvades per un príncep. Elles eren
inútils i no eren capaç de fer-ne res, tan sols esperar que el
príncep anara a salvar-les. La primera pel·lícula que va trencar amb
això va ser “Shrek”, però aquesta pel·lícula no és de Disney. La
primera pel·lícula de Disney que trenca eixos esquemes és “Brave”.
En eixa pel·lícula la princesa és guerrera. Ja era hora de què Disney
canviarà la seva filosofia.


He de donar l'enhorabona a la meva
companya de primer perquè la seva entrada és excel·lent. Enhorabona.

Andrea Arenal ha dit...

En aquest vídeo podem observar a algunes de les princeses de Disney, una d'elles la princesa Elsa de la pel·lícula Frozen que diu que no necessita cap príncep blau per a ser feliç. Pense que la princesa Elsa és la única princesa Disney que en la pel·lícula no apareix amb l'intenció de buscar a un príncep i que no necessita un príncep per regnar o ser feliç.


Aquesta princesa diu que no necessita un home per ser independent i a poc a poc fa que les altres princeses tinguen un altre punt de vista, a més els diu a cadascuna el que han perdut des que estan amb un príncep, a una li diu que ha perdut els seus talents, a altra li diu que està tot el dia tancada en casa...


La factoria Disney fa que les xiques sempre busquen al seu príncep blau i depenen d'ell per a ser feliços, però jo pense que cap dona necessita a un home per a ser feliç, una persona que vol ser feliç amb altra necessita una persona que li complemente, que li ajude, que li comprenga... però no una persona que canvie la forma de ser de l'altre o que la manipule.


Amb el pas del temps Disney ha creat algunes princeses que ja trenquen un poc amb l'esquema de princesa tonta i que no sap el que fa, ha creat princeses un poc més independents com la princesa Mérida de la pel·lícula Brave, que desobeïx als seus pares i al final no es casa amb cap dels prínceps proposats, o Rapuncel de la pel·lícula de Enrredados que desobeïx a la seua mare i s'escapa de la torre i és casa amb qui ella vol i no amb qui li diuen.


Xiques, no necessitem cap persona per a ser feliços, hem de ser independents i fer i dir en cada moment el que pensem, no som joguets, ni dibuixos, som persones.


Jose de Bouvoir ha dit...

En aquest vídeo, podem veure a una de les princeses disney, que intenta convèncer a les seues amigues princeses que no nececiten a cap home per a ser salvades de res i elles li diuen que ella no ho sap, ja que no a trobat al seu príncep i que per això no les entén. A l'estona les altres princeses comencen a pensar i recapaciten que és veritat que elles sols estan per a tindre fills, cuinar,... Y elles volen ser més que les dones de la neteja de la casa, elles volen ser persones i tenir la mateixa importància que els seus prínceps. També apareix que la princesa que comenta la cançó és a dir Elsa de la pel·lícula "Frozen" comença a traure defectes que els creadors els vàrem fer, per exemple aBella de la pel·lícula "La bella i la bèstia" li diu que pateix el síndrome d'estocolm a Blancaneus que la varen drogar o moltes més.

un exemple molt clar seria que a la pel·lícula de la "La bella dorment" el vestit que finalment li fan les fades es rosa i no blau, com va ser al principi, això faria creure a molts xiquets que el rosa es el color de les dones i el blau el dels hòmens.


També volia dir que una de les primeres pel·lícules de disney que va trencar els eixos va ser "Brave" en la que la princesa era una vikinga que no espera un príncep sinó que ella vol lluitar a la guerra, o "Frozen" també ha sigut una de les poques que la protagonista no és una princesa tonta, que espera un príncep perquè sense ell no és res, ells diuen que pot sobreviure sola.


Aquest vídeo em pareix molt interesant, ja que ajuda a donaria compte de què disney, és una empresa masclista, i això fa que els xiquets i les xiquetes creguen que elles necessiten un home per a viure i ells a una dona per a netejar, cuinar, tindre fills,....


Li done l'enhorabona a la meua companya.


Salutacions:)

Ismael Butler ha dit...

En aquest vídeo, ixen diferents personatges de Disney, i al principi del vídeo apareixen, totes les princeses com Blanca Neus, venta focs, i més, que totes estan enamorades del seu príncep, són molt feliços, ja que totes creuen en l'amor, i elles volen tindre un príncep blau com totes les xiquetes o quasi totes somnien, fins que arriba una altra princesa, i comença a dir-los a totes que tot és una mentida, i que el que elles somnien del príncep blau no existeix de veritat o molt poques vegades apareix un amor tan reial i tan meravellós.

Aquesta princesa, comença diguen-li a totes les altres, que no totes les persones necessiten un príncep blau al seu costat, i que moltes vegades, tindre un home al costat, no sempre és bo, ja que de vegades fan coses roïnes a les dones. També diu que una dóna, és autosuficient per si mateixa, i que no sempre, necessita un home al seu costat. Després parla de moltes errades i coses males que han fet els homes cap a les dones, però no amb exemples de la realitat, sinó que amb exemples de les pel·lícules de Disney.

Finalment, intenta convèncer a les altres princeses que no han de tindre necessàriament a un home al seu costat que els estiga diguen el que han de fer o com el han de fer, però aquestes, no estan convençudes, i segueixen amb la seva idea que l'amor és meravellós i diuen que quan una persona està enamorada, tot és millor i s'està més feliç. Però a poc a poc s'adonen que ella té raó, i terminen pensant totes iguals, és a dir, que són suficientment fortes com per a estar sense un home al costat.

Ignaci Amorós ha dit...

Salutacions.

Per començar vull dir que el títol d'aquesta publicació és perfecte, ja que relata molt bé del que tracta el vídeo. També m'ha agradaria comentar coses sobre el que he vist. Primer ixen totes les dones disfressades d'un conte, és a dir, per exemple esta Blanca neus que és un personatge que ix en un conte en el qual s'enamora d'un príncep. Totes les pel·lícules de Disney o tots els contes tenen el mateix argument, és a dir, que si no t'enamores d'un príncep que és aquell home atractiu que pot salvar a la princesa, no eres una dona perfecta.


Després de comentar l'argument de Disney, vull dir que com va tindre moltes denúncies aquest rol en el qual sempre ix un príncep que salva a una princesa. Varen fer una pel·lícula en la qual eixia una dona molt poc atractiva i un home també poc atractiu, en comptes d'un home era un ogre. Aquesta s'anomena “Shrek”. Amb aquesta varen fer trencar el rol en el qual no és necessari que per a ser una dona perfecta hages d'enamorar-te d'un príncep atractiu, que et salve cada dia.

Finalment m'ha agradaria comentar, aquest rol de dona perfecta que té com a objectiu enamorar-se d'un home perfecte, que li salva de tots eixos dies imperfectes. Ara a l'actualitat segueix desgraciadament el mateix rol, ja que ara en els anuncis de nadal segueix eixint en els joguets el rol en el qual les dones són perfectes i s'enamoren d'un xic també perfecte. També m'ha agradaria donar la meua opinió, i és que no es necessari que una dona s'enamore d'un xic, ja que en l'actualitat molts homes s'enamoren d'elles, siguen perfectes en la bellesa o no.

elisabeth ha dit...

Hola
He vist el vídeo
I es que una xica no pot viure sense un xic?

staton ELISABETH cadi ha dit...

Hola, sóc Eli i anem a parlar del vídeo “PRINCESES QUE NO VOLEN SER SALVADES”.
Tracta de que unes princeses que esperen als seus homes, però elles ja poden viure sense un home el que passa és que mai s'adonen que poden viure soles continuará.......

Àlvaro Goldman ha dit...

Vaig a comentar la cançó anomenada “Les princeses no volen ser salvades”.

Aquest vídeo es un tipus de protesta feminista que parla sobre els estereotips que hi ha hui en dia i que està reflectat en la majoria de les pel·lícules animades de Disney, com per exemple Blancaneus, Jasmín...
Les princeses estan cansades de parèixer dèbils i indefenses, amb aquesta cançó volen mostrar que elles també poden ser unes “heroïnes” i que no hi necessiten a ningú mes per a que li's defenga.

Fa referencia a l'home d'una manera una miqueta masclista, és a dir, l'home té que ser fort i valent, té que ser el que s'ocupa de defensar a la seua princesa desvalguda i ser el responsable de la seua vida, com que si la vida de la seua princesa estiguera en les seues mans, com si fora de la seua propietat.

En conclusió, vol aclarir que la dona no té perquè necessitar a un home per a viure, per a ser feliç i gaudir de la seua vida, que les dones son o poden ser igual de feliços sense tindre un home al seu costat.

Per altra banda, comentant el muntatge del videoclip vuic dir que està molt ben fet, té un ritme molt pegadix i una lletra bastant sincera respecte al tema tractat en la cançó.
Aquesta cançó m'agradat més que les altres perquè la lletra és en anglés, jo solc escoltar les cançons en anglés i no en valencià.

Finalment, donaré l'enhorabona a la persona que ha fet aquesta entrada al blog de Karicies perquè està molt ben elaborada.

Un saludet del teu amic i veí Àlvaro Goldman!

staton elisabeth cadi ha dit...

Hola.
Sóc ELI hi vaig a continuar el meu comentari;
tracta de que esperen als seus prínceps però no se donen conta;
i una de les princeses l'hi fa que les altres princeses vegen que no l'hi fan falta viure amb els seus prínceps. I quan les princeses la escolten és varen donar conte que podien viure soles.

La meua opinió és que el vídeo de les Princeses que no volen ser salvades tenen tota la raó perquè jo conec a una amiga de ma mare que viu sense un home i se'ls apanya molt bé.

mireya y fran wolf ha dit...

Bona vesprada,

Aquest vídeo ens ha transmés vàries idees del que vol dir.

La primera idea ha sigut que les dones esperen a que els homes ho facen tot per elles pensant que això es l'amor vertader, quan en realitat les dones han de ser més independents i no esperar que els homes ho facen per elles quan elles mateixes poden fer-ho sense ajuda de ningú.

Les dones han de començar a confiar més en si mateixes per a poder fer les coses sense ajuda de ningú. Per això creem que les dones han d'espavilar més i no esperar que ningú faça les coses per elles.

I amb aquest comentari ens acomiadem.

Mar Addams 1º Batx H ha dit...

Bona vesprada a tot i totes

Vaig a comentar la cançó “Les princeses no volen ser salvades”.
En aquest vídeo ixen diferents personatges de pel·lícules Disney, totes son princeses enamorades d’un príncep, ja que totes les pel·lícules tenen el mateix argument. Però apareix una nova princesa que porta la contraria comentant com tot es mentida i no necessiten ser salvades per ningú.

Aquesta princesa les diu com les dones som fortes, independents i no necessitem a un príncep per al salvar-nos el dia, tenim que confiar en nosaltres mateixa i eixir de la ombra perquè podem ser tot el que desitgem.

Les pel·lícules Disney sempre han fet que les xiquetes desitgen per un príncep blau que les rescate i tindré una historia amb un final feliç. Ara amb el pas del temps s’ha creat una nova era de princeses que trenquen amb tot lo de abans i comencen a ser més independents, prenent les decisions que elles volen per al seu seu futur.

Aquest vídeo ja el havia vist abans i em pareix molt interessant, ja que ens ensenya com des de xicotets ens ficaven en el cap idees que no es corresponen a la realitat i tenim que trencar amb eixos estereotips perquè no necessitem a ningú per a ser feliços, som persones capaços de prendre les nostres decisions siguen bones o roines perquè en la vida no tot es com un comte de princeses.